Blog

L’èxit de la fabricació artesanal i pròpia de piscines

L’èxit de la fabricació artesanal i pròpia de piscines és vital per assegurar-ne la qualitat, el temps de treball, estar a l’última en tecnologies i materials a utilitzar, etc. A continuació et mostrem per què tenir una fabricació pròpia és la clau de l’èxit.

Gestió del temps de treball

Un dels èxits de la fabricació artesanal i pròpia és que som capaços de gestionar els temps de treball en tot el procés de fabricació de les nostres piscines. Això ens permet ajustar-nos a la demanda i fabricar més piscines d’un model en concret i menys d’un altre depenent de les necessitats de cada client. 

Un dels altres beneficis de la fabricació artesanal i pròpia és que ens permet tenir controlats els terminis en les fases de disseny, desenvolupament i construcció pertinents i per tant, aconseguir una alta capacitat d’adaptació.

Capacitat de personalització i adaptació

Un dels altres èxits de la fabricació artesanal i pròpia és que al ser fabricants oferim opcions de personalització en cada un dels nostres dissenys de piscines. Podem valorar i adaptar les necessitats del client amb més facilitat al producte final. Així doncs, els nostres clients poden escollir els acabats entre una àmplia gama de formes i una paleta de colors.

Per exemple, podem escollir un tipus d’acabat vers un altre amb més facilitat així com també afegir-hi els accessoris idonis i que s’adapten més bé a cada tipus de piscina. Des de dolls d’aigua a escales passant tanques de seguretat, leds i múltiples accessòries de fitness.

Control de qualitat

Quan delegues la fabricació a un tercer, és aquest qui pren la decisió en l’elecció dels materials a utilitzar en tot moment. Per tant, no tens un control directe respecte si utilitzen els últims materials o no. En cas de ser fabricants podem controlar i determinar en tot moment quina qualitat volem aconseguir en cada una de les nostres piscines. Quin material és més resistent, quin és més respectuós amb el medi ambient, quins tipus d’acabats ha de tenir la piscina, etc.

A banda d’això, també podem valorar i controlar tot el procés d’instal·lació de la piscina de manera que es realitzi en la qualitat òptima perquè tot funcioni com el client espera.

Has de tenir en compte que el procés de fabricació de les piscines de polièster té un seguiment particular sobre els materials utilitzats: gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc. Aquest procés es guia per una carta de qualitat estricta i rigorosa. Hi ha determinades aplicacions que només si es continuen fent de forma artesana finalitzen de forma òptima.

Innovació: I+D

Fabricant piscines artesanalment ens permet estar sempre a l’última en materials i tecnologies per oferir les millors piscines del mercat. Utilitzant els materials més innovadors i amb més èxit que es troben en l’actualitat.

Innovació i+d en piscines, Espai Piscines Graf

Tenim també una alta capacitat per controlar que la qualitat dels materials sigui l’òptima, la més bona i la que volem aconseguir en cada cas.

A més, tenim una alta capacitat per innovar i fer proves en nous materials quan acaben de sortir al mercat per veure si assoleixen els objectius dels nostres clients.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf