Blog

Què has de tenir en compte d’un fabricant de piscines de polièster?

Empreses que es defineixen com a fabricant de piscines de polièster n’hi ha moltes , que ofereixen múltiples acabats i preus, però és molt important que tinguis en compte una sèrie de paràmetres per escollir bé. És important que el fabricant disposi de maquinària de darrera tecnologia, però alhora que determinats processos els realitzi amb cura, de forma artesanal.

Aspectes claus a considerar

Un dels paràmetres que garanteixen la qualitat del producte és la utilització de materials d’alta resistència a la hidròlisi així com carcasses perimetrals i els angles d’acer incrustats a l’estructura.

Fabricant de piscines de polièster, Espai Piscines Graf

Un altre aspecte important que has de considerar és que el fabricant de piscines de polièster garanteixi que les piscines son estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat. Només d’aquesta forma es poden instal·lar directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformen a causa de la seva robustesa. L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Producció artesanal amb alta tecnologia

Habitualment, les empreses que porten anys fabricant piscines de polièster donen més garanties ja que han sigut capaces d’innovar i anar-se adequant a les diverses necessitats. És important que els vasos de polièster siguin fabricats utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia, alhora per part de professionals altament qualificats.

En aquest procés és adequada la utilització de materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el recobriment de gel isoftàlic modificat amb neopentilglicol, resina de vinilester, fibra de vidre i altres materials de reforç, com resina de polièster i la tela de fibra de vidre. També cal anar molt en compte amb un transport professional que garanteixi la cura fins al destí.

Pre-instal·lació de tubs

Poques empreses lliuren la piscina amb tot el sistema hidràulic preinstal·lat des de fàbrica. Si les canonades de la piscina ja estan instal·lades i testejades a alta pressió estalviaràs molts maldecaps posteriorment. D’aquesta manera, per exemple, s’evita qualsevol risc de fuites en la piscina.

Sistema de reforços

Les millors piscines del mercat també incorporen reforços metàl·lics per a les escales, a la zona de la persiana, reforços verticals, horitzontals i perimetrals a tota la piscina.

Calaix integrat per a persiana

Un bon fabricant de piscines de polièster també inclouen un calaix per integrar la persiana per a piscines, cosa que protegeix l’aigua quan no s’utilitza evitant la brutícia, la pèrdua de calor i l’evaporació. Alhora, el tancament segur de la piscina pot evitar caigudes accidentals de persones i mascotes. És apta tant per a models motoritzats com manuals. Alhora, aquest sistema integrat en l’estructura no envaeix la zona de bany.

En definitiva, ja veus que de piscines de polièster n’hi ha moltes, però ben fabricades poques. Des d’Espai Piscines Graf fa més de 30 anys que ens dediquem a la fabricació i manteniment de piscines de polièster i estem al teu servei per a tot el que necessitis.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf