Blog

Finestres subaquàtiques de Plexiglas® a la piscina?

En només dos mesos entrarem de ple a l’estiu. Desitgem que les vacunes tinguin els efectes positius esperats i realment puguem gaudir uns mesos que fa temps que somiem. Construir una piscina al jardí, a l’àtic o a la terrassa és, sens dubte una molt bona idea per gaudir d’unes vacances en família i en amics. Matins de riure i jugar amb els petits de casa. Tardes amb els avis que comparteixen històries i records entranyables. Sopars a la fresca amb els amics, música ambient de fons, una copa de vi blanc a la mà i sensació de recuperar el temps perdut.

Piscina amb finestres de Plexiglas®. Espai Piscines Graf.

De piscines n’hi ha de molts tipus, però tu saps tan bé com nosaltres que no tots els tipus de piscines estan fets per a tu. Saps perquè necessites posar Plexiglas®?

L’acrílic Plexiglas® presenta avantatges respecte el vidre, encara que aparentment puguin semblar similars. Per començar és un 63% més lleuger que el vidre ja que la seva densitat és menys de la meitat que la d’aquest. A més, el Plexiglas és 25 vegades més dur que el vidre, així com 15 vegades més resistent als impactes, amb la qual cosa et dona molta tranquil·litat. A nivell de cromatisme, mentre que el vidre tendeix a veure’s verdós, l’acrílic és molt més transparent. A més, és molt fàcil de polir si es ratlla i és químicament resistent. Permet tot tipus de dimensions, grandàries i corbats.

Quins tipus de finestres hi ha disponibles?

Al mercat hi ha disponibles diversos tipus de finestres de Plexiglas® que podem instal·lar a la teva piscina amb facilitat, com son:

Finestra Four sides

Es tracta de finestres acríliques rectangulars que poden generar efectes espectaculars a la teva piscina als quatre costats de la mateixa.

Finestres i piscines de Plexiglas que poden generar efectes espectaculars.

Finestra Open Top

Les finestres acríliques «OpenTop» estan suportades per tres costats de la piscina mentre un dels costats sol estar fet d’un altre material. Realment queda molt elegant i trencador.

Finestres acríliques «OpenTop». Espai Piscines Graf.

Finestra Bottom

Son finestres que s’instal·len al fons de la piscina, ideals per il·luminar amb llum natural l’espai subterrani que queda just per sota. Quan estàs al subterrani i mires al sostre veus el fons de la piscina. Realment és un efecte molt espectacular.

Finestres de Plexiglas que s’instal·len al fons de la piscina

Finestra Round

Son finestres rodones que poden ser de diverses dimensions. Se solen utilitzar per a l’observació d’exercicis aquàtics, busseig, natació, etc.

Finestres rodones de diverss dimensions.

Finestra Overflow

Es tracta de cantoneres fetes amb Plexiglas que son desbordants. Aquestes finestres s’encolen químicament in situ.

Cantoneres fetes amb Plexiglas que son desbordants.

Finestra Corba

Deixa volar la teva imaginació! Posar-hi la corba que vulguis. Poden ser piscines molt espectaculars de forma arrodonida.

Piscines molt espectaculars de forma arrodonida.

Com s’instal·len?

En funció de la profunditat del vas de la piscina i de les dimensions de la mateixa cal comptar amb una espessor determinada. Has de pensar que en casos extrems el Plexiglas funciona perfectament. Fins i tot s’ha instal·lat en profunditats de 16 metres tipus aquaris, on la pressió és tant superior a l’atmosfèrica que s’hi posen espessors de 100 mm.

Per tant, cap problema per instal·lar-ho en les dimensions habituals dels vasos de les piscines convencionals. Però en tot cas, oblida’t de les dificultats o dels requisits tècnics, ens n’ocuparem nosaltres. Si ets una persona que cerca la creativitat, que li agrada l’estètica minimalista i elegant i que vol estar a la punta de la innovació, aposta per el Plexiglas®, un material revolucionari.

Obtindràs dissenys exclusius. Podràs il·luminar estances que fins ara havien quedat en desús. El disseny resultant de la piscina amb finestres de Plexiglas® serà espectacular. Marcar la diferència i ser avantguardista depèn de tu.

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició. Demana pressupost sense compromís, disposem d’un equip tècnic especialitzat per orientar-te a prendre la millor decisió.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf