Blog

Gaudeix de la piscina al terrat!

Especial construcció de piscines en àtics i terrasses

S’acosta l’estiu. Més d’una vegada has somniat en fer construir una piscina al terrat de casa. Saps que allà és on hi toca més el sol i de fet al jardí tampoc t’hi cap. Ja t’hi veus a l’estiu, convidant les amigues i amics, amb una copa de vi blanc, gaudint del solet i de la vida. Llavors, ho expliques a casa i xaf, bany de realisme: com vols posar una piscina al terrat amb el pes que té? vols que ens baixi pel cap? 

Per tenir una piscina en un àtic o en una terrassa és necessari primer disposar d’un estudi tècnic que analitzi l’estructura de l’edifici, així com el pes que aquest pot suportar. Has de tenir en compte que a part del pes de l’aigua, determinats tipus de piscina, com les d’obra, suposen un pes addicional important.

Piscina al terrat, piscines d'acer, Espai Piscines Graf

Acer, ideal per la teva piscina al terrat

Al llegir aquest article, estàs de sort. Et presentem la piscina d’acer, l’alternativa ideal al concepte tradicional per a col·locar-la al teu terrat. La reducció del pes respecte a estructures clàssiques, permet la seva implantació en infraestructures o espais difícils com és un àtic.

Davant d’aquest canvi de concepció, l’acer suposa una alternativa real al concepte tradicional de piscines. Permet dissenys innovadors, està provada tècnicament i és econòmicament rendible, ja que permet disminuir els costos de funcionament i manteniment.

Materials resistents i d’alta qualitat

L’acer al carboni, galvanitzat per les dues cares amb 275 g/m2 i plastificat en calent amb làmina de PVC de 14 micres, és un aïllant molt resistent perquè conté aproximadament un 10% de crom, un 1% de carboni i altres elements com el níquel i el molibdè. Aquesta composició permet construir i desenvolupar gots, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l’aigua, etc. L’acer és un material antilliscant i suau que permet que puguin gaudir amb major tranquil·litat de la teva piscina els teus fills i els teus pares.

D’altra banda, l’escàs espessor de les xapes permetria, fins i tot, rehabilitar una antiga estructura introduint en el seu interior un got d’acer que reduiria la superfície solament uns pocs centímetres.

Piscina d'acer, piscina al terrat, Espai Piscines Graf

Equip Tècnic Espai Piscines Graf