Blog

Guia de mesures de polièster: models de Piscina Rectangular de 4 a 9 metres

Les piscines de polièster són una opció cada vegada més popular entre els propietaris que busquen una solució econòmica, estèticament bonica i de fàcil instal·lació.A Espai Piscines Graf, oferim una àmplia varietat de models de piscina de polièster que s’adapten a qualsevol espai i necessitat. En aquest article, explorarem els models amb més sortida i recomanats pels nostres professionals. Piscines prefabricades des de models petits de 4 m fins als models més grans amb l’ample més llarg de 9,25 metres.

Models de Piscina de Polièster Rectangulars

1. Piscina de polièster rectangular Graf-Mini 45

model graf-mini 45

Dimensions: 4,40 x 2,10 metres amb una profunditat de 0,65 metres. Aquest model és perfecte per a espais més reduïts o per a aquells que busquen una piscina més semblant a una gran banyera d’hidromassatge.

Característiques: fabricada amb gelcoat d’alta lluentor i durabilitat, aquesta piscina està reforçada amb fibra de vidre i disposa d’una escala interior amb banqueta tipus seient.

2. Piscina de polièster rectangular Graf-Cadaqués

model graf cadaqués

Dimensions: 6,25 x 3,00 metres amb una profunditat de 1,45 metres. Aquest model ofereix un bon equilibri entre mida i funcionalitat, sent ideal per a la majoria de jardins.

Característiques: compta amb acabats de gran qualitat i una escala angular amb banc, perfecta per al relax i el joc.

3. Piscina de polièster rectangular Graf-Tamariu

model graf tamariu

Dimensions: 7,25 x 3,00 metres amb una profunditat de 1,45 metres. Aquest model és una mica més gran que el Cadaqués, oferint més espai per a natació i jocs aquàtics.

Característiques: igual que el model anterior, disposa d’acabats de primera i una escala angular amb banc.

4. Piscina de polièster rectangular Graf-Montjoi

model graf montjoi

Dimensions: 6,25 x 3,00 metres amb una profunditat que varia de 1,30 a 1,60 metres. Aquest model és ideal per aquells que busquen una piscina amb diferent profunditat. Aquest desnivell progressiu és un detall únic, ideal per aquells que busquen diferents profunditats.

Característiques: aquest model també inclou una escala angular amb banc.

5. Piscina de polièster rectangular Graf-Salou

model graf salou

Dimensions: 8,25 x 4,00 metres amb una profunditat de 1,50 metres. És el nostre model més gran, perfecte per a famílies nombroses o per a aquells que disfruten de la natació com a exercici.

Característiques: a més de la qualitat de construcció que caracteritza tots els nostres models, aquesta piscina disposa d’un ampli espai per a nedar i relaxar-se.

6. Piscina de polièster rectangular Graf-Xelida

model graf xelida

Dimensions: 4,75 x 2,45 metres amb una profunditat de 1,45 metres, fons pla. Pensada per a aquells que valoren la comoditat i la funcionalitat en un espai reduït, proporcionant un lloc per a la relaxació i l’esbarjo sense les necessitats d’espai i manteniment d’una piscina més gran.

Característiques: acabat interior de gran qualitat. Disposa d’una escala angular amb banc en el segon esglaó per gaudir del relax i per al joc dels més petits.

7. Piscina de polièster rectangular Graf-Montgó

model graf montgo

Dimensions: 3,70 x 3,00 metres amb una profunditat de 1,30 metres, fons pla. Aquestes dimensions permeten gaudir de les avantatges d’una piscina tot i tenir un espai limitat, fent-la una opció versàtil i pràctica per a diverses necessitats.

Característiques: disposa del mateix acabat que l’anterior model, amb el mateix banc en el segon esglaó per gaudir del relax.

configura teva piscina de polièster

Per què escollir una piscina de polièster?

Les piscines de polièster ofereixen diversos avantatges sobre altres tipus de piscines. Són relativament ràpides d’instal·lar, tenen una gran durabilitat i necessiten menys manteniment que les piscines de formigó.

A Espai Piscines Graf, entenem la importància de trobar la piscina perfecta per al teu espai i estil de vida. Amb els nostres models de piscina de polièster, fabricats a les nostra fàbrica Graf, combinen qualitat, durabilitat i estètica.

Visita la nostra pàgina web o posa’t en contacte amb nosaltres per més informació sobre com podem ajudar-te a fer realitat la teva piscina ideal.

Equip d’Espai Piscines Graf