Blog

Guia per a la compra d’un netejador de fons automàtic per a tot tipus de piscines


Com a professionals de la construcció i manteniment de la piscina a continuació t’explicarem la importància d’un netejador de fons automàtic per mantenir les piscines en òptimes condicions.

Els netejadors robots estan alimentats mitjançant una font d’energia elèctrica. Poden connectar-se a una presa de corrent o funcionar amb bateries recarregables. Aquests netejadors estan dotats d’una bomba i un filtre intern, mitjançant els quals aspiren l’aigua de la piscina, la filtren i la retornen neta. La seva funcionalitat es veu millorada amb l’ús de sensors i sistemes de navegació intel·ligents, els quals permeten als robots adaptar-se a la forma específica de la piscina i garantir una cobertura completa de la seva superfície. Amb escombres i raspalls incorporats, aquests netejadors poden realitzar tasques de fregament i neteja de la superfície, assegurant-se de recollir tot tipus d’impureses.

La següent una guia t’ajudarà a triar el millor netejador en funció de les necessitats concretes per tal de tenir un bon manteniment de la piscina.

 • Compatibilitat amb el tipus de piscina
  Assegura’t que el netejador de fons automàtic és compatible amb tots els tipus de revestiments, incloent-hi tant les piscines d’obra, polièster i acer. Verifica si està dissenyat per netejar superfícies llises i antilliscants.
 • Tipus de netejador
  Hi ha diversos tipus de netejadors de fons automàtics, incloent-hi robots, aspiradors hidràulics i netejadors de pressió. Decideix quin tipus s’ajusta millor a les característiques de la teva piscina i els seus requisits específics.
 • Facilitat d’ús
  Opta per un netejador amb una interfície fàcil d’entendre i utilitzar. Això facilitarà la programació i el manteniment regular sense haver de dependre excessivament de l’assistència tècnica.
 manteniment de la piscina
 • Eficiència energètica
  Comprova l’eficiència energètica del netejador. Els models que operen amb baix consum elèctric i ofereixen funcions de programació poden ser una opció més sostenible i econòmica a llarg termini.
 • Sistema de filtració
  Verifica el sistema de filtració del netejador. Un sistema eficient retindrà petites partícules i evitarà la proliferació d’algues i bacteris, assegurant una aigua clara i neta.
 • Navegació intel·ligent
  Busca netejadors amb sistemes de navegació intel·ligent que puguin adaptar-se a diferents formes i dimensions de la piscina. Aquesta característica assegura una cobertura completa sense haver de supervisar constantment l’aparell.
 • Resistència i durabilitat
  Considera la durabilitat del netejador, especialment si la teva piscina és de superfície molt dura. Opta per models construïts amb materials de qualitat que resistiran l’ús regular.
 • Recomanacions del fabricant
  Llegeix les recomanacions del fabricant per assegurar-te que el netejador compleix amb les especificacions i les necessitats de la teva piscina. Les indicacions del fabricant sobre la capacitat del netejador et donaran una guia clara.
 • Servei postvenda
  Assegura’t que el fabricant o proveïdor ofereix un bon servei postvenda, amb garantia i assistència tècnica disponible. Això garantirà la continuïtat del funcionament del netejador i resoldrà qualsevol problema de manera eficient.

Amb aquesta guia, estàs preparat per seleccionar el netejador de fons automàtic que millor s’ajusta a les necessitats de les piscines de polièster i d’acer que construeixes i mantens. La inversió en un bon netejador millorarà la eficiència i la salubritat de les piscines, mantenint els teus clients satisfets i les piscines en òptimes condicions.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf