Blog

Guia per a la construcció de piscines d’acer personalitzades

Benvingut a la teva guia completa per a la construcció de piscines personalitzades d’acer, una opció que ofereix una combinació única de durabilitat, estil i adaptabilitat. Des del disseny fins a la instal·lació, aquesta guia t’acompanyarà a través del procés, destacant els beneficis de les piscines d’acer i l’ús de làmina armada Renolit Alkorplan.

1. Avantatges de les piscines d’acer

Resistència i seguretat

L’ús de l’acer de carboni galvanitzat no només confereix una durabilitat excepcional a la piscina, sinó que també prioritza la seguretat dels usuaris amb una superfície antilliscant i suau. Aquesta característica essencial no només ofereix una experiència segura, sinó que també contribueix al confort dels usuaris, garantint una diversió sense preocupacions.

Lleugeresa

La lleugeresa de les làmines d’acer és una característica distintiva que converteix les piscines d’acer en la solució perfecta per a terrenys complicats. Aquesta adaptabilitat versàtil permet la construcció en àrees on altres tipus de piscines serien impracticables. A més, la baixa densitat d’aquest material facilita la renovació d’antigues piscines, mantenint al mateix temps l’elegància i la funcionalitat.

Disseny personalitzat

L’aspecte més atractiu de les piscines d’acer és la seva versatilitat de disseny. Aquest material permet una llibertat creativa sense precedents, oferint una àmplia gamma d’opcions per a acabats estètics, dissenys innovadors i dimensions personalitzades. Això transforma cada piscina en una obra d’art única que es fusiona harmoniosament amb el seu entorn arquitectònic.

Sostenibilitat i baix impacte ambiental

Les piscines d’acer s’eleven com a opció sostenible amb una vida útil prolongada que minimitza la necessitat de freqüents substitucions. Aquesta característica no només redueix els residus, sinó que també disminueix significativament l’impacte ambiental. Per als professionals compromesos amb la construcció sostenible, les piscines d’acer són una elecció destacada.

Obres netes i ràpides

La construcció eficient amb peces prefabricades no només redueix els treballs in situ, sinó que també minimitza els residus generats durant el procés d’instal·lació. Aquesta metodologia no només accelera el procés, sinó que també contribueix a la neteja del lloc de construcció, oferint una solució eficaç per a projectes amb terminis ajustats i requisits específics.

Manteniment Senzill

L’acer, a part de la seva resistència, ofereix facilitat de manteniment. La superfície antilliscant no només evita la formació de taques i incrustacions, sinó que també simplifica les tasques de neteja regular. Aquesta característica no només alleuja la càrrega de manteniment, sinó que també contribueix a mantenir la piscina en òptimes condicions amb un esforç mínim.

2. El procés de construcció en detall

Disseny de la piscina

La primera fase implica una col·laboració estreta amb l’equip tècnic per conceptualitzar i definir el disseny de la piscina. Consideracions sobre dimensions, formes i característiques específiques són essencials per garantir que la piscina compleixi amb les expectatives estètiques i funcionals del client.

Excavació

L’excavació del terreny és una etapa crítica que estableix les bases per a la construcció. La determinació precisa de la cota zero proporciona la profunditat necessària per a la piscina i estableix les condicions per a la construcció de l’estructura.

Cimentació

La creació d’una solera de formigó armat actua com a base fonamental per a la piscina. La importància d’una superfície llisa i anivellada és clau per a l’èxit de la construcció i la durabilitat global de la piscina.

Col·locació de l’estructura

Aquesta fase implica la muntada de l’estructura d’acer, amb l’ús de revestiment de zinc i clorur de polivinil. L’anivellament i l’alineació adequats mitjançant puntals són crucials per assegurar la integritat estructural.

Escala i fons

La instal·lació de les escales, com d’altres accessoris, i la preparació del fons de la piscina per al revestiment amb làmina armada són passos que donen forma tant a l’aspecte estètic com a la funcionalitat pràctica de la piscina.

Tubs i connexió

La connexió dels elements clau, com l’skimmer, la presa de fons i altres components del sistema de filtració, és essencial per garantir un funcionament eficient i durador.

Col·locació de la làmina armada

La instal·lació de la làmina armada Renolit Alkorplan és un punt culminant, assegurant la impermeabilització total i proporcionant una superfície atractiva i duradora per a la piscina.

Col·locació de la corona

La creació d’un enformigonat al voltant de la piscina per a la col·locació de la pedra de coronació proporciona no només una funcionalitat pràctica sinó també una estètica elegant que completa l’aparença de la piscina.

Col·locació de gespa o tarima

L’elecció entre sembrar gespa natural, col·locar gespa artificial o tarima dependrà dels gustos i les condicions específiques de cada propietari, amb l’objectiu de crear l’entorn més agradable i personalitzat possible.

RENOLIT ALKORPLAN is the best on site lining for new swimming pool and renovations

3. Gaudeix de la teva nova piscina d’acer

Amb aquesta guia detallada, estàs a punt de transformar la teva visió de la piscina personalitzada en realitat. Les piscines d’acer no només ofereixen durabilitat i eficiència sinó també un estil personalitzat que compleix les teves expectatives. Relaxa’t i gaudeix de la teva nova piscina amb la confiança que has pres la decisió adequada per a un espai exterior inoblidable.

Si necessites més informació o ajuda en qualsevol fase del procés, el nostre Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf està aquí per acompanyar-te. Amb aquesta guia, la piscina dels teus somnis és ara més accessible que mai.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf