Blog

Innovacions, tecnologies i accessoris de piscina: Qualitat d’aigua superior

En l’univers de les piscines, la tecnologia i els accessoris de piscina no només faciliten el seu manteniment, sinó que també milloren significativament la qualitat de l’aigua.

Des d’Espai Piscines Graf, estem sempre a l’avantguarda de les novetats per oferir-te les millors solucions. Descobreix les últimes innovacions i accessoris de piscina que marcaran la diferència.

Piscines sostenibles: robot de neteja

Innovacions tecnològiques en el món de les piscines

En el dinàmic món de les piscines, les innovacions tecnològiques estan transformant radicalment la manera com concebem aquestes instal·lacions aquàtiques. Des de sistemes de control de la qualitat de l’aigua fins a dispositius de domòtica que permeten la gestió remota de les funcions de la piscina.

Els avenços en materials com el vidre acrílic i els materials compostos ofereixen opcions més duradores i de baix manteniment.

La realitat virtual i els configuradors amb dissenys 3D també estan jugant un paper cada vegada més important en la visualització de projectes de piscines, permetent als clients i als professionals explorar i experimentar amb diferents dissenys abans de prendre decisions finals.

Acabats de la piscina de polièster

Accessoris imprescindibles per a la qualitat d’aigua

Els accessoris imprescindibles per a mantenir la qualitat de l’aigua en una piscina són elements clau per garantir una experiència aquàtica segura i agradable. El sistema de filtració és una peça fonamental, encarregada d’eliminar partícules i contaminants de l’aigua, assegurant una claredat òptima.

Els sistemes de desinfecció, com els cloradors de sal o els sistemes d’ozó, juguen un paper vital en la eliminació de bacteris i microorganismes que poden afectar la salut dels usuaris.

A més, els equips de control de pH i alcalinitat ajuden a mantenir l’equilibri químic de l’aigua, prevenint irritacions en la pell i els ulls.

Per últim, les cobertes de piscina, ja siguin rígides o solars, no només ajuden a mantenir la temperatura de l’aigua, sinó que també eviten la proliferació d’algues i la contaminació per partícules externes, contribuint a una millor qualitat de l’aigua i a una reducció dels costos de manteniment a llarg termini. 

Analitzem amb deteniment una selecció d’accessoris de piscina claus per a mantenir l’estat de l’aigua saludable:

EvoLINK de BSPOOL, el clorador salí intel·ligent

Amb la seva combinació de tecnologia intel·ligent i funcionalitat avançada, Evolink de BSPOOL és un clorador salí intel·ligent que ofereix un control de primera categoria sobre la qualitat de l’aigua. 

Mitjançant la seva connexió a internet i una aplicació fàcil d’utilitzar, els usuaris poden supervisar i controlar els nivells de clor i altres paràmetres de l’aigua des de qualsevol lloc, en temps real.

A més, el sistema d’autodiagnòstic integrat detecta i alerta sobre possibles problemes, permetent una resposta ràpida i eficaç per mantenir la qualitat de l’aigua òptima i una experiència de bany segura i higiènica.

Cobertors de piscina automàtics

Essencials per a la conservació de l’aigua, els cobertors de piscina eviten la proliferació d’algues a més de protegir la teva piscina de la brutícia externa.

Els cobertors automàtics són una solució innovadora i pràctica per a la protecció i el manteniment de la piscina. Aquests dispositius ofereixen una cobertura completa i segura amb el simple tocar d’un botó, proporcionant una barrera eficaç contra la brutícia, les fulles i altres contaminants externs.

A més de la seva funcionalitat de protecció, els cobertors també contribueixen a mantenir la temperatura de l’aigua, reduint la pèrdua de calor i evitant la evaporació excessiva.

Piscines sostenibles amb cobertes eficients

Filtració avançada

La filtració avançada és una peça clau per a mantenir l’aigua de la piscina neta, clara i saludable. A través dels sistemes de filtració d’última generació, com els filtres de diatomees, els filtres de cartutxos o els filtres de sorra amb alta eficiència, la filtració avançada pot eliminar eficaçment partícules minúscules, contaminants i altres impureses de l’aigua de la piscina.

Aquesta tecnologia ofereix una capacitat de neteja excepcional, assegurant que l’aigua de la piscina estigui sempre cristal·lina i segura per als banyistes.

A més, els sistemes de filtració avançada sovint incorporen característiques addicionals, com controls de velocitat variables o sistemes de retro rentat, que milloren encara més l’eficàcia i l’eficiència del procés de filtració. 

Robots netejadors intel·ligents

Els robots netejadors intel·ligents han transformat la tasca de manteniment de les piscines, oferint una solució eficient per a la neteja de fons i parets.

Aquests dispositius utilitzen sensors de detecció d’obstacles i algoritmes de navegació, per a moure’s de manera autònoma per la piscina, assegurant una cobertura completa de la superfície.

Equipats amb sistemes de filtració de gran potència, els robots netejadors poden eliminar eficaçment tot tipus de brutícia, incloent fulles, insectes i altres detritus, mantenint així l’aigua de la piscina neta i saludable.

A més, molts d’aquests robots ofereixen funcions programables i de control remot, permetent als propietaris gestionar i supervisar la neteja de la piscina des de la comoditat del seu telèfon intel·ligent o dispositiu mòbil.

Perquè apostar per la tecnologia i accessoris de piscina de qualitat?

A través de la integració de tecnologies innovadores i accessoris de qualitat, com cloradors salins intel·ligents, cobertors automàtics, sistemes de filtració avançada i robots netejadors, es pot garantir un manteniment eficient i una experiència aquàtica més segura i agradable per a tota la família.

A Espai Piscines Graf, entenem que la teva piscina és una inversió a llarg termini i una font de plaer i relax. Per això, t’oferim les millors solucions tecnològiques i accessoris per a garantir la millor qualitat de l’aigua i facilitar el seu manteniment. 

Descobreix tot el que podem oferir-te visitant la nostra web o posant-te en contacte amb nosaltres.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf