Blog

Instal·lació d’una piscina ACERGRAF a la Vall de Bianya

Un dels projectes que treballem actualment des d’Espai Piscines Graf és la instal·lació d’una piscina ACERGRAF a la Vall de Bianya. Aquesta piscina incorpora també un caixó per a instal·lar-hi una persiana flotant.

Amb la instal·lació d’una piscina d’acer tindràs una piscina de material suau i antilliscant perquè puguis banyar-t’hi i gaudir amb la teva familia i amics. L’acer és un material que et permet tenir la piscina amb el disseny que sempre t’hauria agradat. L’únic que necessites és tenir clar quina forma vols que tingui, i esperar que estigui instal·lada a casa teva. Temptador, oi?

És una de les opcions en què tindràs una obra neta a casa teva i amb menys temps que si decideix construir una piscina d’obra. Sens dubte, una molt bona opció quan tens molt clar com vols que sigui la teva piscina. Si no ho tens clar del tot, no et preocupis, t’assessorem i ajudem en tot el que necessitis. Et recomenarem a cada cas el que creiem més oportú segons les teves necessitats.

Per a descobrir alguns dels projecte realitzats des d’Espai Piscines, els podeu visitar tot seguit. Hi trobareu tot tipus de piscines. De polièster, d’acer, d’obra, etc.

Instal·lació piscina acergraf, Espai Piscines Graf

Instal·lació piscina acergraf, Espai Piscines Graf 2

Instal·lació piscina acergraf, Espai Piscines Graf 3

 

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf
espaipiscines.com