Blog

Puc instal·lar un spa al costat de la piscina?

T’imagines poder arribar a casa cansat després d’un dia d’estrès a la feina i poder gaudir d’un bany relaxant? Poder sentir aquest plaer d’un bany tonificant d’hidroteràpia, tonificar la teva pell, eliminar les toxines i millorar la circulació de sang és tot un luxe.

Hi ha diversos models, perquè puguis triar el que creguis més convenient per a tu. Una mida més gran, més petita, tipus de materials del vas, la incorporació d’accessoris o complements, entre d’altres. A Espai Piscines t’ho posem fàcil i t’assessorem perquè puguis escollir l’spa ideal segons les teves necessitats i preferències.

Beneficis d’instal·lar un spa

Un dels grans beneficis d’ instal·lar un spa a casa teva és l’avantatge de no haver d’anar a una balneari o a un complex per gaudir de sessions relaxants. A més, podràs beneficiar-te de gaudir d’aquest bany a qualsevol època de l’any.

A banda de la comoditat que ofereix un spa, també presenta avantatges saludables. Pots aconseguir una relaxació muscular, cosa que et permet alliberar tensions i toxines i aconseguir una pell més llisa i brillant.

La hidroteràpia t’ajuda a tenir molts d’aquests beneficis. A través de la pressió o la temperatura de l’aigua, amb aquest tipus de teràpia pots obtenir una millor circulació vascular, estimular el sistema immunitari, alleujar contractures, respirar amb més facilitat i reduir notòriament l’estrès.

On puc instal·lar-lo?

Una de les decisions més importants és l’elecció de la zona on ubicar l’spa. La tria pot dependre d’on tinguis ubicada la teva piscina, ja que és el lloc més freqüent per instal·lar-los. Una zona que coroni la teva piscina i el teu jardí, on puguis relaxar-te de manera privada i gaudir dels banys d’hidroteràpia.

Si és cert que la zona exterior és la més comuna, també està de moda instal·lar-lo a l’interior de l’habitatge. Si comptes amb una piscina interior, és el millor acompanyament possible i, en cas que no tinguis una però vulguis donar un toc genial a alguna zona de la teva casa, pot ser la millor opció possible. A més a més un spa interior permet gaudir a qualsevol època de l’any d’un bany d’aigua calenta.

Quins colors tinc disponibles?

A Espai Piscines comptem amb models de polièster que encaixen perfectament amb qualsevol organització de la teva casa que tinguis pensada. Equipats amb skimmers, becs d’impulsió i aspiració i un projector de LEDS de 12v que et permeten il·luminar el teu petit espai de relax.

Tens disponible el monobloc GRAF SPA que incorpora fons amb pendent, filtració i local tècnic en diferents colors, entre els quals destaquen el blau, blau/blanc, beix, blanc i gris. Amb capacitat per a 3 o 4 persones i un comandament sense fils de sèrie perquè gaudir de l’spa realment sigui una de les millors experiències de la teva vida.

Per a qualsevol dubte o aclariment per instal·lar un spa, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf