Blog

La importància del producte local, piscines de producció pròpia des de fa més de 30 anys

La importància del producte local cada vegada té més pes en la societat, sobretot si es pren la decisió d’adquirir un producte local pensant en el medi ambient. És una molt bona forma de reduïr emissions i d’evitar desplaçaments de més.

Manufactures del polièster Grau-Farrés SL celebra el seu 32è aniversari amb la il·lusió de continuar innovant en el disseny, fabricació, instal·lació i manteniment de piscines.

L’any 1987 el senyor Grau i el senyor Farrés van decidir posar en marxa una empresa de producte local: fabricació i instal·lació de piscines i sistemes de filtració d’aigua. En aquells moments, va suposar una autèntica revolució per la innovació i qualitat dels seus productes.

Expliquen els fundadors que treballaven moltes hores, i que feien reunions de feina fins a altes hores de la nit. El dia de la celebració dels 30 anys, el fill del Sr. Grau explicava que el seu pare: “A vegades treballava fins a les cinc de la matinada”.
Grau Farrés SL va innovar en la producció de piscines de polièster, fent ús de les últimes innovacions tecnològiques i materials de nova generació. A dia d’avui l’empresa té presència a més de 24 països i s’ha convertit en referent en el sector.

L’objectiu d’un fabricant de producte local com Grau-Farrés és produir la piscina de polièster de més qualitat del mercat, per aquest motiu a Graf Pool Line utilitzem materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el recobriment de gel isoftàlic modificat amb neopentilglicol, resina de vinilester, fibra de vidre i altres materials de reforç, com resina de polièster, tela de fibra de vidre, reforços perimetrals i les falques d’acer incrustades en l’estructura. A més, cal tenir en compte que les piscines compleixen amb la norma de fabricació de piscines de polièster reforçades amb fibra de vidre, UNE 53955 EX.

Equip Espai Piscines Graf, la importància del producte local

Al centre el Sr. Grau i el Sr. Farrés, fundadors de l’empresa. A l’esquerra el Sr. Jordi Farrés i a la dreta el Sr. Xavier Grau, fills dels fundadors que s’han implicat de ple en el negoci familiar.

Per què escollir Graf?

La nostra gamma de piscines és la més moderna, innovadora i arquitectònicament aconseguida. Les piscines de parets rectes faciliten la neteja i maximitzen el volum i l’espai del vas.  Ús de materials respectuosos amb el medi ambient.

Els vasos de polièster que instal·lem han estat fabricats de forma artesanal a les nostres plantes de producció durant més de trenta anys, utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia, per professionals altament qualificats. 

Piscina prefabricada, Espai Piscines Graf, Piscines Grf

Lliurem la piscina amb tot el sistema hidràulic preinstal·lat a la fàbrica. Totes les canonades de la piscina ja estan instal·lades i provades a alta pressió. D’aquesta manera s’evita qualsevol risc de fuites en la piscina.  Sense risc de fuites, les canonades s’integren completament a la massa de la closca de polièster resistent a tots els xocs durant la instal·lació. Connecteu els 4 tubs directament al sistema de filtració i en 2 hores la vostra piscina estarà connectada. Les piscines de polièster també disposen d’una estructura amb reforços metàl·lics horitzontals, verticals i perimetrals a més de la zona de l’escala i la persiana. 

Finalment, cal que sàpigues que el Netejafons Automàtic de Graf és un sistema integrat a la piscina. Gràcies a un dispositiu d’aigua a pressió, remou la brutícia del terra i les escales sense necessitat d’accessoris addicionals. El sistema consisteix en una sèrie de dispositius de neteja que s’eleven uns mil·límetres sobre el sòl per llançar un raig d’aigua amb una durada i direcció precises, sobre una zona determinada per encaminar-la al sistema de filtració.

Entenem i sabem que per a donar la millor solució possible a tots i a cada un dels nostres, un dels aspectes a tenir en compte és la importància del producte local. En aquests casos és quan més s’estalvia, ja que cada visita d’obra, de seguiment, de preparació, d’instal·lació, de portar material, etc. és molt menys que en els casos en què la piscina te l’instal·li un proveïdor de més lluny. Abarateix els costos del desplaçament i redueix dràsticament la contaminació del medi ambient.

Ja ho veus, producte local de primera qualitat. Per qualsevol dubte o aclariment disposem d’una àmplia gamma de professionals i tècnics al teu servei.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf