Blog

La piscina de polièster rectangular Montjoi d’Espai Piscines Graf

Estàs buscant un oasis de tranquil·litat a casa? El model de piscina de polièster Montjoi emergeix com una nova oportunitat per a transformar el teu espai exterior.

Amb l’encant de les seves línies rectes i detalls únics, la piscina Montjoi és una promesa de gaudir d’estius inoblidables a casa, oferint una experiència que combina l’estètica moderna amb la comoditat i durabilitat excepcionals.

En aquest article, ens endinsem en les característiques i beneifics d’aquest nou model que es va presentar per primer cop a la Fira de Mostres de Girona d’enguany.

La última incorporació a la família polièster

Aquesta piscina de polièster és una declaració d’elegància geomètrica que defineix un espai personal de relaxació i entreteniment.

Es tracta d’un model senzill i elegant que presenta les escales en un extrem i profunditat variable que permet entrar a la piscina de forma progressiva. Una proposta ideal i pràctica per a aquells que desitgen una piscina de polièster de primera qualitat amb una excel·lent relació qualitat-preu.

El disseny rectangular: elegància i funcionalitat

El vas de les piscines de polièster rectangulars són els models amb més èxit del mercat, aporten elegància, presència i són més fàcils de mantenir. 

De dimensions rectangulars de 6,25x3m, el nou model de polièster Montjoi destaca per la seva senzillesa en les formes i funcionalitat. Incorpora un terra amb pendent amb una profunditat que va des del 1,30m fins a 1,60m de fons. Com també, vores rectes i línies netes, la piscina de polièster Montjoi no només compleix amb els estàndards estètics més alts, sinó que també proporciona un espai màxim per a la natació i l’entreteniment aquàtic. Permet fer salts als més petits de la família des de l’extrem de la piscina amb més profunditat.

Alta qualitat: La garantia d’Espai Piscines Graf

Així doncs, el model Montjoi no és només una obra d’art visual, sinó també una garantia de qualitat. Com a fabricant de piscines de polièster a Girona, Espai Piscines Graf posa un èmfasi meticulós en la durabilitat i resistència dels seus productes.

Amb materials de primera qualitat i un procés de fabricació innovador amb planta de producció pròpia al Pla de l’Estany, aquesta piscina rectangular destaca per la seva capacitat de resistir l’ús diari i les condicions climàtiques variables sense perdre el seu encant inicial. Està fabricada amb gelcoat de superfície d’alta lluentor i durabilitat, reforçat amb fibra de vidre.

L’avantatge d’instal·lar una piscina de polièster

Pels qui desitgen una piscina sense les molèsties d’una construcció complicada, el model Montjoi és la solució perfecta. Les piscines de polièster al ser estructures totalment estanques, només caldrà fer el forat al jardí per col·locar el vas i preparar el terreny. Posteriorment es construeix l’estètica de la platja de piscina, amb fusta, paviment o el material desitjat.

Amb el seu procés de fabricació eficient, la piscina es pot instal·lar amb rapidesa, permetent als propietaris gaudir de l’espai de bany en molt poc temps.
Per a qualsevol dubte no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip de professionals d’Espai Piscines Graf.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf