Blog

L’elegància i la versatilitat de les piscines de Plexiglas®

Les piscines de Plexiglas® són una alternativa moderna i elegant a les piscines tradicionals de ceràmica o fibra. Aquestes piscines s’han tornat molt populars per les seves característiques úniques i l’àmplia gamma de dissenys i acabats disponibles, des de piscines d’estil infinity fins a piscines fetes al complet amb acrílic.

T’ajudem a decidir si aquesta és la piscina que necessites! En aquest article t’expliquem amb detalls els avantatges i inconvenients d’incorporar una piscina de Plexiglas® al teu jardí.

piscines de plexiglas

Què és el material Plexiglas®?

Les piscines de Plexiglas® estan fetes d´acrílic, un material transparent, resistent i durador. L’acrílic és un material molt versàtil i està disponible en diferents gruixos i colors. Això vol dir que les piscines de Plexiglas® es poden personalitzar fàcilment per adaptar-se als gustos i necessitats de cada client.

ebook piscines de plexiglas

Avantatges de les piscines d’acrílic

Durabilitat: L’acrílic és un material resistent i durador que ofereix una gran durabilitat i no requereix manteniment freqüent.

Transparència: Les piscines de Plexiglas® ofereixen una transparència única que permet gaudir de les vistes subaquàtiques des de l’interior de la piscina.

Versatilitat: L’acrílic és un material versàtil que es pot utilitzar en una àmplia varietat de formes i mides, cosa que significa que les piscines d’acrílic es poden adaptar fàcilment a qualsevol espai.

Avantatges de les piscines d’acrílic

Color: El Plexiglas®, al contrari que molts altres plàstics, no esgrogueeix amb el pas del temps. La llum del sol no produeix canvis en la seva superfície, ni en la seva aparença, lluentor ni transparència i per això té una garantia de 30 anys davant de l’engroguiment.

Fàcil manteniment: Les piscines de Plexiglas® són fàcils de netejar i mantenir. A més, no requereixen revestiments o capes protectors addicionals, cosa que significa que es poden gaudir durant molts anys sense preocupacions.

Desavantatges de les piscines d’acrílic

Cost: Les piscines de Plexiglas® son més costoses que les piscines tradicionals degut al seu material i acabat exclusiu.

En conclusió, les piscines de Plexiglas® són una opció moderna i elegant per a aquells que busquen una piscina amb un disseny únic i un acabat premium.

Finistres i piscines de Plexiglas

Ofereixen una gran durabilitat, versatilitat i transparència, però també requereixen una inversió inicial més elevada.

Si tens alguna consulta, no dubtis en demanar informació el nostre equip tècnic per poder-te assessorar i orientar sobre les millors solucions. Estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf