Blog

Les mides de piscines d’acer amb membrana armada més demandades del mercat

Si ets un amant de l’aigua i somies amb tenir el teu propi oasi al jardí de casa, has arribat al lloc adequat. Les piscines d’acer són una opció perfecte si busques modernitat, seguretat i llibertat en les formes. En aquest article, descobriràs les mides de piscina d’acer més demanades del mercat i alguns detalls que faran que t’enamoris dels models d’acer.

A més a més, revelarem alguns projectes amb els acabats touch d’acer més exclusius d’Espai Piscines Graf. Preparats per endinsar-nos?

Què és la membrana armada en piscines d’acer?

La membrana armada és un sistema de revestiment utilitzat en piscines d’acer per garantir la seva impermeabilització. Consisteix en una làmina flexible fabricada amb PVC de gran resistència i amb una trama de polièster integrada. Aquest material ofereix una gran durabilitat i adaptabilitat a la forma de la piscina.

La membrana armada no només proporciona una funció impermeabilitzant, sinó també altres avantatges, com una fàcil neteja i resistència als productes químics utilitzats en el tractament de l’aigua. A més, ofereix una extensa gamma de colors i acabats per personalitzar la teva piscina.

Les mides de piscines d’acer que no fallen

Amb una piscina d’acer, podràs crear un disseny totalment lliure i adaptat a les teves necessitats.A diferència de les piscines de polièster, on la forma del vas no es pot modificar ja que es tracta d’un motlle, les piscines d’acer permeten fer formes lliures. Les possibilitats són infinites!

Això significa que pots dissenyar la teva piscina d’acer segons les teves preferències, sense restriccions de forma o mida. Des d’una piscina rectangular clàssica fins a una piscina amb formes orgàniques i angles irregulars, l’únic límit és la teva imaginació.

A l’hora de triar les mides de piscines d’acer d’acer, és important tenir en compte diversos factors com l’espai disponible, les teves preferències estètiques i les activitats que realitzaràs a la piscina.

Per tal de tenir models de referència, a continuació, t’expliquem les mides de piscines d’acer més populars i versàtils del mercat

Piscina d’acer de 8 x 4 metres

Aquesta és una mida estàndard i molt popular per a piscines d’acer. Proporciona prou espai per a la natació i activitats recreatives, com jugar amb la família i amics.

Piscina de 10 x 5 metres

Aquesta mida ofereix una mica més d’amplitud i és ideal per a persones que desitgen tenir un espai més gran per moure’s i gaudir de la piscina.

Piscina de 12 x 6 metres

Aquesta mida és considerada una piscina gran i és perfecta per a persones que desitgen tenir un espai generós per a nedar amb comoditat.

Piscina olímpica

Si ets un amant de la natació i tens un espai més ampli, les piscines d’acer amb mida olímpica són una excel·lent elecció. Aquestes piscines tenen una longitud de 50 metres i una amplada de 25 metres, complint amb els estàndards professionals per a competicions de natació.

Tingues en compte que aquests exemples són només mides de piscines d’acer generals per a guiar-te. Si tens un espai més reduït o vols una mida diferent, els professionals en construcció de piscines d’Espai Piscines Graf poden treballar amb tu per dissenyar una piscina adaptada al teu espai i preferències.

Projectes amb els acabats touch d’acer més exclusius

Coneixes els acabats tendència de Renolit Alkorplan Touch? No et deixaran indiferent. Es tracta de la última tecnología en piscina d’acer. Aquí tens alguns dels projectes amb acabats touch d’acer més destacats que hem realitzat:

Piscina Renolit Alkorplan Touch Elegance

Aquesta piscina d’acer amb acabat touch d’acer ofereix una vista panoràmica impressionant. La seva superfície reflectant crea un efecte infinit que s’integra harmoniosament amb l’entorn.

Piscina Renolit Alkorplan Touch Vanity

Amb línies netes i acabats brillants, aquesta piscina d’acer amb tocs d’acer complementa a la perfecció un jardí modern. La seva estètica minimalista transmet una sensació de serenitat i elegància.

Piscina Renolit Alkorplan Touch Relax

L’acabat relax en piscines d’acer té un to terrós suau que ens recorda a la sorra de la platja. Aporten un toc de luxe i originalitat. Les aigües en moviment creen un ambient relaxant i exclusiu.

Sol·licita pressupost sense compromís! No dubtis en contactar amb el nostre equip per resoldre els teus dubtes, t’assessorem durant tot el procés de construcció de la teva piscina d’acer.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf