Blog

Les millors piscines de polièster d’Espai Piscines Graf

Amb una reputació de primera classe i més de 30 anys d’experiència, Espai Piscines Graf ofereix una gamma impressionant de piscines prefabricades que combinen la comoditat, la durabilitat i l’elegància. Aquesta entrada de blog explorarà en profunditat les característiques i els avantatges de les millors piscines de polièster d’Espai Piscines Graf. També s’inclou informació rellevant sobre la instal·lació, així com la seva excel·lència com a fabricant de piscines de polièster a Girona.

Per gaudir en l’àmbit aquàtic, les piscines de polièster s’han consolidat com a opcions prefabricades de qualitat superior. En l’actualitat, Espai Piscines Graf destaca com un dels principals fabricants i instal·ladors de piscines de polièster a Girona i a d’altres delegacions de Catalunya, així com a diversos països d’arreu d’Europa i del món.

piscina de poliéster espai piscines graf

Les avantatges de les piscines de Polièster

Les piscines de polièster són conegudes per la seva rapidesa d’instal·lació i baix manteniment. En comparació amb altres tipus de piscines, com les de formigó, les piscines de polièster destaquen per la seva resistència a les taques. A més de per la seva durabilitat i la seva capacitat per mantenir la temperatura de l’aigua. Espai Piscines Graf ofereix una gamma completa de piscines de polièster de diferents mides, formes i dissenys, en les que els clients poden escollir diversos acabats segons les seves necessitats i preferències.

Instal·lació d’una piscina de polièster

Un dels avantatges clau d’optar per una piscina de polièster és la seva instal·lació ràpida i senzilla. Espai Piscines Graf compta amb un equip d’instal·ladors professionals amb experiència en la col·locació eficient de piscines de polièster. Gràcies a la seva perícia i compromís amb la qualitat, Espai Piscines Graf assegura que cada instal·lació es realitzi de manera impecable, garantint la satisfacció dels clients en cada pas del procés.

Fabricant de Piscines de Polièster a Girona

Aquesta proximitat permet una comunicació directa amb els clients i una comprensió més profunda de les seves necessitats i expectatives. Com a fabricant de confiança, Espai Piscines Graf utilitza els millors materials i tecnologies disponibles per produir les millors piscines de polièster. De la mateixa manera que garanteix la primera qualitat per assegurar anys de diversió i entreteniment per a tota la família.

Preu de les Piscines de Polièster

Els preus de les piscines de polièster varien segons diversos factors, incloent la mida, la forma, els accessoris i les característiques addicionals. Espai Piscines Graf ofereix una transparència total en els seus pressupostos, assegurant que els clients coneguin exactament el que estan pagant i què inclou cada oferta. A més, podeu fer-vos vosaltres mateixos el simulacre de preu a través del nostre configurador de piscines de polièster. Malgrat l’excel·lència en qualitat i servei, Espai Piscines Graf manté els preus competitius per garantir que siguin accessibles per a una àmplia gamma de clients.

configurador piscina de poliéster espai piscines

Piscines de poliéster a destacar

GRAF TOSSA

La Piscina Graf-Tossa té unes dimensions de 8,25 x 4,00 x 1,50 m. fons pla. És una piscina fabricada amb gelcoat de superfície d’alta lluentor i durabilitat, resines de vinilèster i polièster reforçat amb fibra de vidre. Disposa de reforços metàl·lics perimetrals que son un fet distintiu de tots els models d’altres fabricants. Disposa d’un acabat interior de gran qualitat, textura de vidre. Si us fixeu amb la seva forma, disposa d’una àmplia escala angular amb banc en el segon esglaó per al gaudi d’una estada de relax i per al joc dels més petits.

piscina de poliéster graf tossa espai piscines graf

Pel que fa al sistema de filtració, va proveït amb un filtre Astral de sorra de sílex i una bomba Espa de 12 m3/h, adaptats al volum de la piscina amb 2 anys de garantia, quadre elèctric amb rellotge programador, disjuntor magnetotèrmic, contactor i transformador per a projector de 300 w. 12 v. 

El client pot escollir entre una gamma de 5 colors: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

colors piscina espai piscines graf

GRAF ROSES

La Piscina Graf-Roses té unes dimensions 12,25 x 3,00 x 1,45 m. fons pla. És una piscina fabricada amb gelcoat de superfície d’alta lluentor i durabilitat, resines de vinilèster i polièster reforçat amb fibra de vidre. Disposa de reforços metàl·lics perimetrals que son un fet distintiu de tots els models d’altres fabricants. Disposa d’un acabat interior de gran qualitat, textura de vidre. 

piscina de poliéster graf roses espai piscines graf

Garantia del vas de la piscina: 10 anys d’estanquitat, 2 anys d’acabat interior.

Es tracta d’una piscina de màxim volum, els seus angles són rectes, és segura, amb un replà de seguretat en tot el llarg de cada costat per assegurar la protecció màxima amb una persiana enrotllable per la seguretat dels més petits i les mascotes, i un suport per a un descans en la natació i el bany. 

El client pot escollir entre una gamma de 5 colors: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

colors piscina espai piscines graf

A més, la piscina ve dotada d’accessoris de sèrie: Piscina monobloc; 2 skimmer; 3 boquilles d’impulsió; 1 presa de netejafons; 1 embornal; 1 boqueta d’aspiració; Projector de LEDS de llum blanca, canonades i ràcords de PVC i un Kit de neteja.

La forma rectangular, conformada per línies rectes i minimalistes, és sens dubte la forma que està més de moda i la més demandada. La claredat de formes és sinònim de piscines de forma rectangular, que li confereix alhora un punt de modernor.

Atributs de carril de natació

La línia esvelta i estreta de la piscina Graf-Roses ofereix tots els atributs d’autèntic carril de natació que la fa la piscina més atractiva del mercat. La concepció d’aquesta piscina està inspirada en els grans carril de natació i s’integra tant en construccions contemporànies com antigues. S’adapta i s’equipa en funció de l’entorn ofert, lúdic i esportiu, tant a l’estiu com a l’hivern.

La piscina de polièster GRAF-ROSES és un carril de natació que ofereix unes dimensions avui dia inigualables al mercat de la piscina de polièster monobloc: 12,25 m. de llarg per 3 m. d’ample, amb una profunditat de 1,45 m. Disposa d’un gran banc de relax i una escala angular.

La piscina GRAF-ROSES es presenta en 4 kits diferents segons les opcions: Almadrava, Norfeu, Joncols i Montjoi.

Les nostres piscines de poliéster

En resum, les piscines de polièster d’Espai Piscines Graf representen una opció excepcional per a aquells que busquen una solució prefabricada, duradora i elegant per al seu espai aquàtic. Amb una reputació establerta com a fabricant i instal·lador de confiança a Girona i altres delegacions i països, Espai Piscines Graf continua destacant per la seva excel·lència en qualitat, servei i valor. Així que si esteu considerant la possibilitat d’invertir en una piscina de polièster, no dubteu en posar-vos en contacte amb Espai Piscines Graf per a una experiència aquàtica excepcional.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf