Blog

Minimalisme aquàtic: com la tendència de les piscines petites està guanyant terreny

Les raons per optar per piscines petites de dimensions reduïdes són múltiples i atractives. I no et preocupis per l’espai! Fins i tot en jardins petits, terrasses acollidores o àtics, ara és possible incorporar una piscina de polièster que s’adapti perfectament al teu terreny.

El concepte de minimalisme aquàtic està redefinint la visió tradicional de les piscines residencials, evidenciant un augment en la preferència per estructures de mida reduïda. Aquesta tendència emergent no només reflecteix una consciència ambiental sinó que també subratlla una elegant simplicitat en el disseny i l’optimització de l’espai.

Les piscines petites ofereixen una solució pràctica i estètica per a aquells que desitgen gaudir dels beneficis d’una piscina sense requerir grans extensions de terreny. Aquest enfocament és ideal per a espais limitats com jardins urbans, terrasses íntimes o àtics exclusius, on cada metre quadrat compta.

Piscines minimalistes de polièster

Aquest és un canvi significatiu, ja que les piscines de polièster ofereixen flexibilitat quant a mesures i formes gràcies a la gran quantitat de motlles disponibles.

La utilització de polièster com a material principal per a aquestes piscines aporta una versatilitat sense precedents en termes de disseny. Els avenços tecnològics han permès desenvolupar una àmplia gamma de motlles que es poden ajustar a diferents estils i preferències. Oferint així la possibilitat de personalitzar completament l’experiència aquàtica.

A més, les piscines de polièster són conegudes per la seva durabilitat i facilitat de manteniment, la qual cosa les converteix en una inversió intel·ligent a llarg termini. La capacitat d’aquestes piscines per integrar-se en l’arquitectura i el paisatge existents fa que el minimalisme aquàtic que realça la bellesa i funcionalitat.

Tipus de piscines petites de polièster

A Espai Piscines Graf oferim una àmplia gamma de piscines petites de polièster que combinen la durabilitat i la funcionalitat amb un disseny elegant. Des de models compactes perfectes per a patis petits fins a opcions versàtils adequades per a espais reduïts, disposem de la piscina ideal per a cada necessitat i estil de vida.

Un clar exemple és la nostra piscina GRAF-MONTGÓ, la qual s’ha convertit en una opció perfecta per a espais petits a causa del seu disseny compacte i funcional.

Gràcies a la seva escala angular integrada, ocupa menys espai en comparació amb altres piscines convencionals, la qual cosa la fa ideal per a patis o jardins de mida reduïda.

La MiniGraf en forma de ronyó ofereix una estètica elegant i distingida que s’integra perfectament en qualsevol entorn, afegint encant a l’àrea de la piscina. A més, el seu contorn suau i fluid permet una fàcil adaptabilitat a una varietat d’espais i estils de paisatge, maximitzant l’ús de l’espai disponible fins i tot en àrees petites.

Personalització de piscines d’acer

Les piscines d’acer emergeixen com a protagonistes en el panorama del minimalisme aquàtic, representant al màxim l’adaptabilitat i la personalització per a cada espai a l’aire lliure. Aquestes piscines es distingeixen per la seva capacitat de ser dissenyades i construïdes a mida, superant les limitacions de les piscines de polièster prefabricades. A més, ofereixen una personalització completa que s’integra perfectament amb l’entorn triat.

Les opcions de personalització de les piscines d’acer abasten:

    • Forma: El disseny pot ser concebut per alinear-se harmònicament amb l’arquitectura circumdant. Ja sigui que prefereixi línies rectes i angulars d’una piscina rectangular o quadrada, la suavitat d’una ovalada o rodona, o fins i tot desitgi explorar formes més innovadores i creatives, l’acer permet la llibertat de donar vida a la seva visió.

    • Mida: La flexibilitat de l’acer possibilita l’adaptació a les dimensions específiques requerides pel seu espai, sense estar restringit per mides estàndard. Això significa que cada centímetre de la seva àrea exterior pot ser optimitzat, ja sigui per a una expansió impressionant o una inclusió discreta i eficient.

    • Profunditat: La personalització de la profunditat de la seva piscina s’ajusta a les necessitats individuals i a l’ús previst. Des de zones someres segures per al gaudi dels nens fins a profunditats adequades per a la natació i la immersió, cada piscina pot ser calibrada per proporcionar l’experiència aquàtica desitjada.

    • Color: La selecció de la làmina armada del revestiment pot reflectir el seu estil personal i complementar el disseny del paisatge circumdant. Amb una gamma de làmines armades disponibles, pot triar tons que harmonitzin amb el seu ambient exterior o que aportin un contrast visual estimulant.

    • Acabats: La personalització s’estén fins als acabats dels marges de la piscina, amb opcions que van des de l’elegància natural de la pedra, la calidesa de la fusta, fins a la resistència i l’estil contemporani del gres. Cada material no només aporta la seva estètica única, sinó que també ofereix funcionalitats distintes en termes de durabilitat i manteniment.

L’elecció d’una piscina d’acer és una declaració de gust i un compromís amb la qualitat i la durabilitat. La integració d’aquestes piscines en el seu entorn no només eleva l’experiència de l’espai habitable a l’aire lliure sinó que també reflecteix una comprensió profunda de l’estètica i la funcionalitat, adaptant-se a l’evolució de les tendències en disseny d’espais exteriors.

Sostenibilitat i eficiència

La sostenibilitat i l’eficiència són pilars fonamentals en la creixent preferència per les piscines de dimensions reduïdes, especialment davant dels reptes ecològics actuals, com els períodes de sequera. La construcció de piscines que respecten aquests principis és una mostra de responsabilitat ambiental i adaptació a les necessitats contemporànies.

Les piscines petites destaquen pel menor consum de recursos hídrics, la qual cosa és un factor crucial en zones afectades pel context actual de sequera. Aquesta característica, combinada amb la necessitat reduïda de productes químics per a la seva neteja i manteniment, resulta en una petjada ecològica significativament menor. Ajudant a contribuir a la sostenibilitat i a la conservació dels ecosistemes aquàtics i terrestres.

Des d’una perspectiva energètica, aquestes piscines optimitzen l’ús de l’energia requerida per a sistemes de bombament, calefacció i filtració. En aquest sentit, no només beneficia el medi ambient reduint les emissions de carboni, sinó que també es reflecteix en la disminució els costos operatius. Aquesta eficiència energètica s’alinea amb els principis d’habitatges sostenibles i amb la tendència global cap a la reducció del consum d’energia.

En definitiva, l’elecció de piscines petites es posiciona com una solució sostenible i conscient, en harmonia amb un estil de vida respectuós amb l’entorn i compromès amb els principis d’eficiència energètica i reducció de l’impacte ambiental.

La selecció de la piscina és una decisió significativa que ha d’harmonitzar amb el seu estil de vida i l’entorn del seu habitatge. Per això, ens comprometem a proporcionar una assessoria experta i personalitzada que el guiarà a través del nostre ampli catàleg de piscines petites. Des dels materials fins al disseny i la instal·lació, el nostre equip està a la seva disposició. Volem assegurar que la seva nova piscina petita no només compleixi, sinó que superi les seves expectatives.

El convidem a posar-se en contacte amb nosaltres per explorar les nostres opcions exclusives. Començarà el camí cap a la realització del seu espai exterior ideal amb una piscina que promet ser un centre de relaxació i entreteniment. No esperi més per donar el pas cap a la incorporació d’un element d’aigua elegant i funcional que transformarà el seu jardí o terrassa.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf