Blog

Els models de piscines per a particulars que marquen tendència

Que difícil és escollir la piscina ideal! Intervenen tants factors: l’espai de què disposem, el cost final, l’entorn, els acabats, la seguretat, el disseny… per això volem portar-vos aquest especial on mostrem els models de piscines per a particulars que marquen tendència.

Per ajudar-vos a decidir quina és la piscina ideal us explicarem alguns detalls de les nostres piscines que més èxit tenen en el mercat. Amb aquesta selecció pretenem mostrar-vos el perquè son les piscines top, per tal d’ajudar-vos en la decisió d’escollir la piscina ideal.

1. Piscina de polièster GRAF TOSSA

8,25 x 4,00 x 1,50 m. fons pla

Piscina de polièster, Espai Piscines Graf

Una de les piscines per a particulars que marquen tendència és la piscina Graf Tossa. Piscina fabricada amb gelcoat de superfície d’alta lluentor i durabilitat, resines de vinilèster i polièster reforçat amb fibra de vidre. Reforços metàl·lics perimetrals. Acabat interior de gran qualitat, textura de vidre.

>> Veure les característiques

2. Piscina de polièster GRAF CADAQUÉS

6,25 x 3,00 x 1,45 m. fons pla

Models de piscines per a particulars, Espai Piscines Graf

Un altre model que no s’escapa de les piscines per a particulars més desitjades és la piscina Graf Cadaqués. Una piscina de llarga durabilitat treballada en polièster i amb reforços a tot el vas. És una de les piscines que marca tendència gràcies a la seva versatilitat i durabilitat sense deixar de banda l’estètica d’un bon disseny.

>> Veure les característiques

3. Piscina de polièster GRAF BANYOLES

6,75 x 4,00 x 1,50 m. fons pla

Models de piscines per a particulars, Piscina de polièster rectangular - GRAF-CANARIA 600

Un tercer model que pot ajudar-te en la teva decisió és la piscina de polièster rectangular Graf Banyoles. És una piscina rectangular molt versàtil gràcies a la col·locació de les escales i a les seves dimensions. L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

>> Veure les característiques

4. Piscina de polièster GRAF TAMARIU

7,25 x 3,00 x 1,45 m. fons pla

Models de piscines per a particulars, Piscina de polièster rectangular, Espai piscines Graf, GRAF-TULIPA

La quarta piscina és la Graf Tamariu. És una piscina elegant de disseny tradicional rectangular amb unes escales de grans dimensions de superfície antilliscant. És un clàssic de les piscines que mai decep a tots i cada un dels seus compradors.

Les piscines de polièster Graf són estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat. Fixa’t en els petits detalls per valorar la bona qualitat de les piscines de polièster.

Les piscines Graf es poden instal·lar directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformen a causa de la seva robustesa

>> Veure les característiques

5. Piscina de polièster GRAF XELIDA

4,75 x 2,45 x 1,45 m. fons pla

La graf Xelida no hi podia faltar. És una de les piscines que més s’exporten i es compren a França. Té unes dimensions perfectes que s’adeqüen a la majoria de jardins. La trobaràs amb diferents colors d’acabat: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

És un clàssic de les piscines que mai decep a tots i cada un dels seus compradors.

>> Veure les característiques

6. Piscina de polièster GRAF PALS

5,25 x 3,00 x 1,45 m. fons pla

L’última piscina de la sèrie no podia ser menys que l’estimada Graf Pals. Una piscina que sols el seu nom ja evoca Empordà.

Filtre Astral de sorra de sílex, i bomba Espa de 10 m3 / h, adaptats al volum de la piscina amb 2 anys de garantia, quadre elèctric amb rellotge programador, disjuntor magnetotèrmic, contactor i transformador per a projector de 300 w 12 v. Les nostres piscines compleixen amb la norma de fabricació de piscines de polièster reforçades amb fibra de vidre, UNE 53955 EX.

>> Veure les característiques

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf