Blog

Per què escollir Espai Piscines Graf per construir la teva piscina prefabricada?

Una piscina és una obra d’art, una il·lusió de les que se sol materialitzar una sola vegada a la vida. Segur que te la imagines, la projectes al jardí de casa teva, segur que la somnies. D’aquí pocs mesos pots estar relaxat banyant-te quan arribis estressat de treballar, jugant amb els petits de casa o amb la colla d’amics i amigues. Per això, per fer possible una il·lusió tant especial cal escollir una empresa que t’aporti seguretat i confiança.

Hi ha diverses raons per les quals hauries de considerar Espai Piscines Graf com la millor opció per construir la teva piscina prefabricada. Aquí et resumim els motius més destacats:

Experiència i professionalitat

Espai Piscines Graf té una llarga trajectòria en la construcció de piscines prefabricades. Amb anys d’experiència en el sector, són experts en el seu camp i ofereixen un servei professional i de qualitat. 

Josep Grau i Francesc Farrés funden, fa 36 anys, piscines Graf, una empresa especialitzada en el disseny, fabricació́, instal·lació́, manteniment i rehabilitació́ de tot tipus de piscines de polièster-vinilèster. Des de 1987 la implantació a 24 països d’arreu del mon posa de manifest la capacitat de crear productes de qualitat i que perduren, convertint l’empresa en referent en el sector.

Varietat de dissenys i múltiples acabats

A Espai Piscines Graf, tens una àmplia gamma de dissenys de piscines prefabricades per triar. Ja sigui que vulguis una piscina rectangular clàssica, una piscina amb formes orgàniques o una piscina personalitzada, tenen opcions per satisfer els teus gustos i necessitats. A més, hi ha diversos colors que es poden adaptar perfectament a les teves necessitats: blau, blau blanc, beige, blanc i gris.

A més, hi pots incorporar tot tipus d’elements per personalitzar-los completament: dolls, escales, baranes de seguretat, etc. Tot posant en valor aspectes com la seguretat, la sostenibilitat, l’accessibilitat i la higiene.

Qualitat superior

Les piscines prefabricades d’Espai Piscines Graf estan construïdes amb materials de la més alta qualitat. Utilitzen tecnologia avançada i processos de fabricació que garanteixen una estructura robusta i duradora. Això significa que la teva piscina serà fiable i resistirà les inclemències del temps durant anys.

Una de les particularitats que destaca en les nostres piscines és l’espessor de les parets del vas. Compara amb altres fabricants de piscines. Si aquesta espessor és uniforme vol dir que és una piscina de polièster de qualitat.

Per garantir una bona piscina de polièster, utilitzem materials de màxima qualitat com el gel-coat, resines de vinilèster, entre altres. Materials que tenen una alta resistència a la hidròlisi i que permeten aconseguir la piscina de polièster de més qualitat del mercat. 

Instal·lació ràpida i eficient

Una de les avantatges de les piscines prefabricades és que es poden instal·lar de manera més ràpida i eficient que les piscines d’obra. A Espai Piscines Graf, el seu equip professional t’ajudarà en tot el procés d’instal·lació, assegurant-se que tot estigui perfectament muntat i preparat perquè puguis gaudir de la teva piscina el més aviat possible. Realment una piscina de polièster es pot muntar en qüestió de dies.

Servei integral

Espai Piscines Graf ofereix un servei integral, des de l’assessorament inicial fins a la construcció i el manteniment de la teva piscina. Això significa que no hauràs de preocupar-te de cap detall, ja que ells s’encarregaran de tot el procés, proporcionant-te una experiència sense problemes i sense estrès.

Atenció al client excepcional

El compromís d’Espai Piscines Graf amb la satisfacció del client és una de les seves principals prioritats i voluntats de millora contínua. El seu equip està disposat a escoltar les teves necessitats i desitjos específics, i treballarà en estreta col·laboració amb tu per assegurar-se que la teva piscina sigui exactament com la desitges. Tant si tens preguntes, dubtes o requeriments especials, sempre tindràs suport i assistència especialitzada.

En resum, Espai Piscines Graf és una excel·lent opció per construir la teva piscina prefabricada. Amb la seva experiència, qualitat superior, servei integral i atenció al client excepcional, t’ofereix la tranquil·litat de saber que el teu projecte de piscina estarà en bones mans. Així que no dubtis a triar Espai Piscines Graf per a la teva pròxima piscina prefabricada.