Blog

Per què escollir una piscina de polièster? Guia dels beneficis vs altres tipus de piscines

T’adones que cada any et passa el mateix. S’apropa l’estiu, i quan l’estàs gaudint penses que seria genial poder-te capbussar cada dia en una piscina. Llavors arriba la tardor i la primavera i amb el canvi climàtic es fa evident que cada vegada fa més calor i que la podries gaudir més mesos a l’any. Has pensat en escollir una piscina de polièster?

Quan et planteges de comprar-te-la et venen molts dubtes. Alhora de comprar-te una piscina i decidir-te per quin material vols escollir et pot resultar útil saber les principals característiques del polièster per comparar-la amb altres materials com l’acer. A continuació te’n desgranem les principals avantatges.

avantatges piscina de polièster

Durabilitat i resistència

Les piscines de polièster destaquen per la seva durabilitat i resistència. Els materials utilitzats en la seva fabricació, com el gel-coat, les resines de vinilèster i la fibra de vidre, ofereixen una gran resistència a la corrosió, els canvis de temperatura i els productes químics utilitzats per al tractament de l’aigua. Això les converteix en una opció ideal per a zones amb condicions climàtiques extremes.

A més, el fet que les piscines de polièster siguin una sola peça i no tinguin juntes ni soldadures, els confereix una major resistència i estanqueïtat. Això evita filtracions d’aigua i possibles problemes de manteniment a llarg termini.

Varietat de models i acabats en piscines de polièster

Les piscines de polièster ofereixen una gran varietat de models i acabats per adaptar-se als gustos i necessitats de cada client. Podràs trobar diferents formes i mides de piscines, des de les clàssiques rectangulars fins a les més originals i personalitzades.

A més, el gelcoat utilitzat en les piscines de polièster permet una ampla gama de colors. Això et permetrà crear un espai únic i personalitzat al teu jardí.

Fàcil de reformar i personalitzar

Si en algun moment desitges canviar l’aparença de la teva piscina de polièster o afegir-li algun accessoris, és molt senzill de fer. A part de canviar les pedres de coronació o l’entorn enjardinat o de tarima de fusta o similar, podràs afegir escales, trampolins, cobertes, llums, sistemes de climatització, entre altres accessoris, per millorar la funcionalitat i l’aspecte de la teva piscina. 

Servei integral del fabricant

A l’hora de seleccionar una piscina de polièster, és important escollir un fabricant de confiança que ofereixi un servei integral. Aquest servei inclou la fabricació, instal·lació, manteniment i suport tècnic de la piscina.

Un fabricant de qualitat com Espai Piscines Graf, situat a Girona, ofereix una garantia en tot el procés, des de la fabricació amb materials de primera qualitat fins a l’assistència personalitzada al client. Això et donarà tranquil·litat i confiança en la teva elecció de piscina.

Menys costos de manteniment

Una altra gran avantatge de les piscines de polièster és que tenen menys costos de manteniment en comparació amb altres tipus de piscines. La superfície llisa del gelcoat impedeix la proliferació d’algues i altres organismes, la qual cosa redueix la freqüència de neteja necessària. A més, la resistència del material fa que sigui menys propens a sofrir danys o fissures, la qual cosa minimitza els costos de reparació a llarg termini.

En general, una piscina de polièster requereix menys productes químics i temps de manteniment, el que permet estalviar diners i temps als propietaris.

Informa’t sobre els preus a piscines en aquest article: Comparativa de preu piscina de polièster i piscina d’acer o consulta el nostre configurador de piscines de polièster.

Sostenibilitat i respecte pel medi ambient

Les piscines de polièster també destaquen pel seu compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Els materials utilitzats en la seva fabricació són reciclables i sostenibles, reduint l’impacte ambiental en comparació amb altres materials com el formigó.

A més, la seva estructura monobloc i el seu fàcil manteniment contribueixen a reduir el consum d’aigua i productes químics necessaris per al tractament de la piscina.

Avantatges significatius respecte altres materials

En resum, les piscines de polièster ofereixen una sèrie d’avantatges significatius en comparació amb altres materials.

La seva instal·lació ràpida, la comoditat per a la neteja, la seguretat, l’economia, la durabilitat, la varietat de models i acabats, la facilitat de reforma i personalització, el servei integral del fabricant, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient són factors clau que fan de les piscines de polièster una excel·lent opció per a gaudir de l’estiu i crear un espai relaxant i únic al teu jardí.

Equip d’Espai Piscines Graf