Blog

Personalitza la teva piscina amb accessoris de divertiment

¿Qui no somia en tenir un trampolí a la piscina per a tirar-se a l’aigua? Els nens els encanta fer salts, crear jocs i competicions de qui és el més ràpid a arribar a l’altra punta de la piscina. Si afegim a la nostra piscina accessoris de divertiment com per exemple un trampolí o una bicicleta aquàtica podrem crear un lloc perfecte d’oci tant pels més menuts, com pels més grans de la casa. 

Existeixen tipus d’accessoris de divertiment i per a fer esport dins de la piscina. Coneix totes les opcions que tens perquè aquest estiu sigui inoblidable, i converteix la teva piscina en una zona de bany divertida per a tota la família!

Accessoris de divertiment per a piscines.

Trampolí de piscina

El trampolí és una de les millors opcions per passar-s’ho bé a la piscina. Permet fer salts espectaculars, acrobàcies i saltar per a entrar a l’aigua de forma més fàcil i còmode. Encara que estiguem acostumats a veure trampolins a piscines esportives o de competició, és un bon element de joc per instal·lar a la piscina de casa. Se solen posicionar a la vora de la piscina, i poden ser d’alumini, polièster o fibra de vidre antilliscant.

Per tal de saber quin és el trampolí que més s’ajusta a les teves necessitats, és important tenir en compte la grandària de la piscina i qui l’utilitzarà habitualment. Les dimensions del projecte d’instal·lació d’un trampolí o tobogan dependran principalment de la profunditat de la piscina. Regula l’altura en funció de la profunditat i col·loca-ho a la zona més fonda perquè no hi pugui haver risc durant la caiguda a l’aigua, així mateix que no es pugui tocar el fons amb el cos. S’aconsella tenir com a mínim un marge de seguretat d’uns 180 centímetres d’altura. 

Trampolins per a piscines. Espai Piscines Graf.

Esport dins de l’aigua

Saps que pots fer spinning o córrer en una cinta dins de la piscina? Actualment tenim el nostre abast un munt d’aparells i accessoris per a fer esport a l’aigua. Les bicicletes aquàtiques estan especialment dissenyades i adaptades per a fer esport dins de l’aigua, mitjançant pedals ergonòmics i d’acer inoxidable. 

L’aigua té 12 vegades més pes que l’aire, i per aquesta raó si realitzem els mateixos exercicis que a terra, la despesa de calories és molt superior. Fer esport a la bicicleta aquàtica tonifica els músculs i permet aprimar-se i eliminar la cel·lulitis. 

No oblidem les noves tendències, com els equips de gimnàstica, la cinta de córrer aquàtica i els equips de natació contra corrent. La cinta de córrer aquàtica està motoritzada mitjançant un motor hidràulic que fa girar la cinta submergida dins de l’aigua amb un control remot.

L’exercici en el mitjà aquàtic posseeix importants beneficis pel cos i permeten millorar les qualitats físiques com la resistència, l’equilibri, la coordinació i la flexibilitat. Tanmateix el risc de patir una lesió és menor, ja que la resistència uniforme de l’aigua genera moviments lents i controlats. Caminar, fer jogging, córrer a la cinta o anar amb aquabike generen un mínim impacte a les articulacions, i dilueixen les tensions generades durant el dia. 

Accessoris d'esports dins l'aigua

Seguretat i qualitat dels productes

La piscina és un espai que aporta diversió, esport i molts beneficis pel desenvolupament dels infants. No obstant això, és molt important estar sempre alerta, ja que es poden ocasionar accidents o relliscades. Hem de tenir una vigilància visual, mantenir-nos a prop dels infants i crear mesures de seguretat a tot el recinte.

Una altra manera de generar un espai segur, es tracta d’escollir productes de qualitat en funció de les edats. La majoria dels elements de divertiments no es poden emmagatzemar per a protegir-los de la intempèrie quan no s’estan utilitzant, per això és recomanable escollir materials resistents a la llum solar i els canvis de temperatura. Des d’Espai Piscines Graff oferim accessoris de lleure i esports resistents, segurs i d’alta qualitat. 

Existeixen molts accessoris de lleure que pots incorporar a la teva piscina

Com has vist, existeixen molts accessoris de lleure que pots incorporar a la teva piscina. Personalitza la zona de bany amb els accessoris de divertiment i gaudeix de la teva piscina d’una forma diferent!

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la teva disposició. 

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf