Blog

Davant de tants materials i acabats, per què m’he de decantar per una piscina de polièster?

Cada vegada al mercat mundial hi ha més materials i acabats de piscines. Fa anys la majoria de particulars feien la piscina d’obra, però es varen adonar que solien ser lentes de fabricació, cares en el seu conjunt i que si patien qualsevol alteració mínima del terreny s’esquerdaven amb les conseqüents fuites d’aigua. Amb el temps varen aparèixer diversos materials al mercat, i el polièster és un dels destacats.

Alhora de triar una piscina, has de saber que hi ha materials de dubtosa qualitat o durabilitat que amb el pas dels anys poden presentar deformacions del vas o problemes d’estanqueïtat. En aquest sentit, des d’Espai Piscines Graf fabriquem piscines de polièster amb total garantia i amb productes de màxima qualitat.

Alhora de triar polièster és important que tinguis en compte una sèrie d’aspectes que d’entrada se’t podrien escapar analitzem-los detingudament.

Múltiples opcions de construcció d’una piscina de polièster

Antigament, un dels problemes d’escollir una piscina de polièster era que només es feia en blau i amb dues o tres mides. Has de tenir en compte que Espai Piscines Graf dissenya i fabrica piscines de polièster amb una gamma àmplia de cinc colors: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

A més, disposa d’una gamma de múltiples formes i acabats perquè escullis la que més s’adapti als teus gustos.

PISCINA DE POLIÈSTER SPA

Es tracta d’una de les piscines de dimensions més reduïdes que es construeix en polièster. Està dissenyada per aportar-te la salut i el benestar més a prop que mai tot gaudint dels mateixos beneficis que t’aporta un bany d’aigües termals amb temperatures de contrast que millora la circulació de la sang i augmenta la sensació de qualitat de benestar.

PISCINA DE POLIÈSTER RONYÓ

Presenta una forma arrodonida i elegant. Està inspirada en  la forma de l’òrgan del cos humà, que aporta una sensació visualment molt equilibrada i agradable.

Piscina para particulares riñón, Espai Piscines Graf

PISCINA DE POLIÈSTER ROMANA

Per als qui els agraden els clàssics aquests models s’inspiren en les termes romanes, recintes públics destinats al bany, típics de la civilització romana. Si t’agraden els banys termals deixa’t seguir i endinsat en una de les èpoques de la història més brillants.

Piscina de polièster Romana Graf

PISCINA POLIÈSTER RECTANGULAR

En l’actualitat és la forma que s’escull més. Es tracta, com és evident, d’una forma rectangular que s’adapta perfectament a qualsevol jardí, ja que en disposem de diverses dimensions d’amplada i llargada. És ideal per persones a qui els agrada la inspiració cubista i la claredat de formes. La visió final és moderna.

Piscina de poliester Espai Piscines

PISCINA DE POLIÈSTER PANDORA

La forma d’aquesta joia es basa amb la caixa de Pandora, mític recipient de la mitologia grega, pres de la història de Pandora, la primera dona, creada per Hefest per odre de Zeus. Aquestes piscines disposen de línies rectes i el·líptiques, angles i pendent suau.

Piscina de polièster Pandora, Espai Piscines Graf

Procés de fabricació

És important que els vasos de les piscines de polièster-vinilèster que s’instal·lin estiguin fabricats de forma artesanal utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia per professionals altament qualificats. En altres camps de la indústria l’automatització de tot el procés és possible mentre que en el cas de les piscines de polièster hi ha parts de la fabricació que per obtenir resultats òptims cal fer-la de forma tradicional, ja que s’obtenen millors resultats a curt, mig i llarg termini.

En el procés de fabricació les preses no son bones. Després de l’acurat assecat, es procedeix al desemmotllament de la piscina utilitzant una grua. Les vores són minuciosament retallats així́ com els forats per als drenatges. Posteriorment, s’inicia el transport cap al seu destí́ amb molta cura. 

El vinilèster que s’utilitza a Grau-Farrés SL per a la producció de les piscines és una resina produïda per l’esterificació d’una resina epoxi amb àcids metacrílics o acrílics que presenta unes propietats mecàniques i nivells de resistència d’alta qualitat, per això s’utilitza per a la fabricació d’elit en l’àmbit aeronàutic i nàutic. Els productes que s’utilitzen son claus per garantir la màxima robustesa, estanqueïtat i qualitat.

Només d’aquesta forma es poden instal·lar directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformen a causa de la seva robustesa. L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Instal·lació piscina de polièster

El procés d’instal·lació més ràpid

En dos o tres dies pots haver fet el forat i instal·lat la piscina de polièster de casa teva. Disposem de maquinària capaç d’accedir a llocs difícils com patis interiors sense accés directe. També és important que sàpigues que nosaltres lliurem la piscina amb tot el sistema hidràulic preinstal·lat des de fàbrica. Si les canonades de la piscina ja estan instal·lades i tastades a alta pressió estalviaràs molt maldecaps posteriorment. D’aquesta manera, per exemple, s’evita qualsevol risc de fuites en la piscina.

Com pots comprovar, hi ha una gamma immensa de possibilitats, formes i colors en les piscines de polièster. Màxima estanqueïtat i adaptació als teus gustos i necessitats, a més d’una instal·lació exprés. Per qualsevol dubte o aclariment estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf