Blog

Piscina d’obra, el tot terreny de les piscines

El principal avantatge d’una piscina d’obra és la llibertat de què disposa el client per escollir la forma que millor s’adapta als seus gustos o necessitats (forma, profunditat, secció). En segons quins terrenys o entorns, és una característica molt important el fet de poder construir una forma determinada. Ja sigui per a necessitat, per estètica, o bé per a un millor aprofitament de l’espai.

També es poden construir en zones de difícil accés com són patis interiors, soterranis, àtics, espais estrets i/o petits, etc.

Piscina d'obra amb mosaic turquesa, Espai Piscines

La llibertat en una piscina d’obra

Una altra característica de les piscines d’obra és la llibertat per escollir les dimensions del vas. És cert que moltes de les piscines d’obra que es troben al mercat es construeixen amb dimensions molt similars i difereixen poc unes de les altres. Ara bé, un dels avantatges de les piscines d’obra és que pots escollir la forma que vols que tingui. És a dir, pots tenir un esbós, dibuix, etc. o bé una imaginació de com vols que sigui la teva piscina ideal. Escollint i construint una piscina d’obra, aquesta idea que tenies al cap, passarà a ser una realitat.

Piscina d'obra amb mosaic turquesa, Espai Piscines

Piscina d'obra amb mosaic turquesa, Espai Piscines

Un altre cas seria el fet que si una persona vol instal·lar un trampolí molt gran, podria demanar que la seva piscina d’obra es construís amb una profunditat que superi l’habitual.

Al escollir una piscina d’obra, també conegudes com a piscines de formigó, és important destacar la necessitat d’excavació, excepte que la piscina sigui elevada. També cal tenir en compte, però, que tot el procés de construcció de la piscina és més llarg respecte a una piscina d’acer i/o polièster.

Piscina de llarga durabilitat

A més, també destaquem de les piscines d’obra que disposen d’un fàcil manteniment i d’una llarga durabilitat.  A l’hora de construir i instal·lar una piscina d’obra, a Espai Piscines Graf treballem i utilitzem materials d’una òptima qualitat de manera que cada piscina s’adeqüi a les necessitats de cada client funcionant a la perfecció.

Piscina d'obra amb mosaic turquesa, Espai Piscines

També destaquen per la impermeabilització total, que evita el risc de pèrdues així com la possibilitat de ser cobertes amb facilitat: persianes mecàniques, etc.

Garantia addicional

Si el que busques és una piscina amb una garantia assegurada, la piscina d’obra és la teva opció. Sens dubte, és un tipus de piscina amb un ampli recorregut i trajectòria al llarg de molts anys dins del mercat, ideal per a adaptar-se a tot tipus de terrenys i formes.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf

espaipiscines.com