Blog

Cas d’èxit d’una piscina intel·ligent

El mon avança a passes de gegant. Des del sofà de casa amb un sol click veus els continguts audiovisuals de qualsevol plataforma digital: sèries, pel·lícules, esport… Alhora, encarregues menjar a domicili amb el teu smartphone i en menys de vint minuts ja et toquen el timbre i comences a sopar. Les piscines també avancen tecnològicament al mateix ritme i t’ho volem explicar perquè siguis dels primers en instal·lar tecnologia punta vinculada al teu smartphone de darrera generació.

Avui us presentem un cas d’èxit d’una smart swimming pool o piscina intel·ligent. Una piscina on s’hi ha aplicat l’analitzador intel·ligent Blue Connect d’Astral Pool.

Piscina intel·ligent, Blue Connect d'Astral Pool

Inicialment, el manteniment i el seguiment de la salut d’aquesta piscina s’havia de fer a mà, era quelcom monòton, rutinari, molt manual i farragós. Amb l’aparició d’un analitzador intel·ligent aquesta feina ja queda delegada i és l’analitzador qui, periòdicament, revisa que la teva piscina en perfectes condicions. Tu continues veient la sèrie des del sofà de casa teva mentre el mòbil t’informa en temps real de l’estat de la teva piscina.

Abans de Blue Connect d’Astral Pool

Abans de Blue Connect d’Astral Pool s’havien d’utilitzar un munt de mètodes i eines diferents per a mesurar l’estat de l’aigua de la piscina. A continuació us mostrem què es valora i quin mètode s’utilitzava per a fer-ho:

 • Mesurar el clor de la piscina: Mesurar-ho mitjançant pastilles o mitjançant ortotolidina.
 • Mesurar el pH de la piscina: Mesurar-ho amb una tira analítica.
 • Temperatura de l’aigua: Mesurar-ho mitjançant un termòmetre de piscina.
 • ORP (Redox): Mesurador especial que mesura el Redox de la piscina.
 • Conductivitat: Mesurar-ho a través d’un sistema amperimètric o potenciomètric.

Amb aquests mètodes i sistemes necessites portar un control exhaustiu i anotar tots els valors en cada moment per exemple en una taula d’excel o un full de càlcul, o bé una llibreta de paper de tota la vida.

Aquest sistema però fa que les dades quedin desactualitzades constantment, o que no apuntem els números de forma regular i per tant no analitzem correctament l’estat de la piscina i si aquest millora o no amb el temps.

Tu ets dels que va amb llibreta o agenda de paper o dels que va amb tauleta o smartphone?

Amb Blue Connect d’Astral Pool

En aquest cas mostrem quins són els valors que l’analitzador intel·ligent Blue Connect d’Astral Pool és capaç de mesurar en una piscina intel”ligent sense necessitat d’utilitzar eines i mètodes diversos en cada cas:

 • Mesurar el clor de la piscina
 • Mesurar el pH de la piscina
 • Sensor de temperatura de l’aigua
 • Sensor de mesura per a piscines tractades amb cloració salina
 • Mesurar ORP (Redox)
 • Mesurar la conductivitat de la piscina
 • L’electròlisi de sal

Amb Blue Connect la mesura i anàlisi queda resolt. És una eina -tot en un- que permet a qualsevol tipus de piscina controlar l’estat de l’aigua en tot moment i en temps real. De manera que ja no hem d’utilitzar mil i un sistemes d’anàlisi diferent per saber si necessitem aplicar quelcom a la piscina.

A més a més, l’analitzador intel·ligent Blue Connect d’Astral Pool permet tenir un control de totes les dades a temps real i rebre notificacions al teu mòbil del seu estat. Sí, sens dubte el futur va cap aquí. Vols formar part del futur?