Blog

Piscina rectangular de polièster Graf Roses

Des de fa 35 anys fabriquem piscines de polièster amb els materials i acabats de més alta qualitat al mercat. Els materials més importants per a fer les piscines prefabricades son el gel coat, la resina de vinilèster, la resina de polièster així com les fibres i teixits de vidre. La carta de qualitat estricta i rigorosa que seguim fa que hi hagi determinats processos que cal continuar fent de forma artesanal a mà. El producte final que lliurem disposa d’una qualitat que garanteix que el manteniment i la neteja siguin fàcils i que perduri sempre en el mateix bon estat. D’entre els diferents models dels que disposem, avui t’expliquem el model Graf Roses.

Actualment disposem d’una gamma molt àmplia de fabricació de piscines de polièster. Formes que s’adapten a tots els gustos com la romana, la rectangular, la ronyó, la pandora o l’spa. Si ve és cert que en els darrers anys les formes senzilles i minimalistes de les piscines rectangulars fa que siguin les més escollides. Pel que fa al color, si bé abans totes les piscines eren blaves, ara cada vegada més clients s’interessen i es decanten per altres colors com son el blanc, el gris, el beige o el blanc-blau.

Actualment trobar materials per a fer piscines no és fàcil, degut als efectes encara notables de la Covid-19 així com els evidents problemes de subministrament que genera la Guerra d’Ucraïna. Malgrat tot, a Graf continuem fabricant piscines amb el mateix ritme i la mateixa qualitat.

Si recordeu quan éreu petits, la majoria de piscines es feien d’obra. Els problemes que comportava una piscina d’obra eren principalment dos, per una banda s’allargava la construcció de la mateixa, i per altra banda els petits moviments del terreny causaven petites fissures al vas que podien implicar esquerdes i fuites d’aigua difícils de detectar. Son aquestes dos els principals motius que fa que cada vegada més les peticions que ens arriben siguin per a fer piscines d’obra o d’acer.

Piscina de vinilèster / Polièster monobloc Graf Roses

La Piscina Graf Roses té unes dimensions 12,25 x 3,00 x 1,45 m. fons pla. És una piscina fabricada amb gelcoat de superfície d’alta lluentor i durabilitat, resines de vinilèster i polièster reforçat amb fibra de vidre. Disposa de reforços metàl·lics perimetrals que son un fet distintiu de tots els models d’altres fabricants. Disposa d’un acabat interior de gran qualitat, textura de vidre. Si us fixeu amb la seva forma, disposa d’una àmplia escala angular amb banc en el segon esglaó per al gaudi d’una estada de relax angular i per al joc dels més petits.

Característiques model Graf Roses

Garantia del vas de la piscina: 10 anys d’estanquitat, 2 anys d’acabat interior.

La piscina de polièster GRAF ROSES és un carril de natació que ofereix unes dimensions avui dia inigualables al mercat de la piscina de polièster monobloc: 12,25 m. de llarg per 3 m. d’ample, amb una profunditat de 1,45 m. Disposa d’un gran banc de relax i una escala angular.

El client pot escollir entre una gamma de 5 colors: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

Acabats color piscines polièster

El vas de la piscina disposa d’una garantia de 10 anys d’estanquitat. A més, la piscina ve dotada d’accessoris de sèrie: Piscina monobloc; 2 skimmer; 3 boquilles d’impulsió; 1 presa de netejafons; 1 embornal; 1 boquilla d’aspiració; Projector de LEDS de llum blanca, canonades i ràcords de PVC i un Kit de neteja.

La forma rectangular, conformada per línies rectes i minimalistes, és sens dubte la forma que està més de moda i la més demandada. La claredat de formes és sinònim de piscines de forma rectangular, que li confereix alhora un punt de modernor.

La línia esvelta i estreta de la piscina Graf Roses ofereix tots els atributs d’autèntic carril de natació que la fa la piscina més atractiva del mercat. La concepció d’aquesta piscina està inspirada en els grans carril de natació i s’integra tant en construccions contemporànies com antigues, s’adapta i s’equipa en funció de l’entorn ofert, lúdic i esportiu, tant a l’estiu com a l’hivern.

La piscina Graf Roses és una piscina de màxim volum, els seus angles són rectes, és segura, amb un replà de seguretat en tot el llarg de cada costat per assegurar la protecció màxima amb una persiana enrotllable per la seguretat dels més petits i les mascotes, i un suport per a un descans en la natació i el bany. 

La piscina GRAF ROSES es presenta en 4 kits diferents segons les opcions: Almadrava, Norfeu, Joncols i Montjoi.

Procés de fabricació

El vas de la piscina Graf Roses de polièster-vinilèster està fabricat de forma artesanal utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia per professionals altament qualificats. En altres camps de la indústria l’automatització de tot el procés és possible mentre que en el cas de les piscines de polièster hi ha parts de la fabricació que per obtenir resultats òptims cal fer-la de forma tradicional, ja que s’obtenen millors resultats a curt, mig i llarg termini.

En el procés de fabricació les presses no son bones. Després de l’acurat assecat, es procedeix al desemmotllament de la piscina utilitzant una grua. Les vores són minuciosament retallades així́ com els forats per als drenatges. Posteriorment, s’inicia el transport cap al seu destí́ amb molta cura. 

El vinilèster que s’utilitza a Grau-Farrés SL per a la producció de la piscina Graf Roses és una resina produïda per l’esterificació d’una resina epoxi amb àcids metacrílics o acrílics que presenta unes propietats mecàniques i nivells de resistència d’alta qualitat, per això s’utilitza per a la fabricació d’elit en l’àmbit aeronàutic i nàutic. Els productes que s’utilitzen son claus per garantir la màxima robustesa, estanqueïtat i qualitat.

Només d’aquesta forma es pot instal·lar el model Graf Roses directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformi a causa de la seva robustesa. L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Instal·lació piscina de polièster

Procés d’instal·lació més ràpid

En dos o tres dies pots haver fet el forat i instal·lat la piscina Graf Roses de casa teva. Podem accedir sense dificultats a patis interiors sense accés directe. Tal com et dèiem en l’apartat anterior, pel fet que la piscina va equipada amb tot el sistema hidràulic de fàbrica, garanteix el correcte funcionament i evita la necessitat de nombrosos instal·ladors d’altres camps professionals per acabar de preparar la posada en marxa de la piscina. Alhora, evitaràs qualsevol risc de fuites en la piscina.

Si vols una piscines robusta, de línies rectes i moderna i de fàcil manteniment contacta’ns. Deixa’t assessorar pel nostre equip tècnic. 

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf