Blog

Piscina rectangular de polièster Graf Tossa

Els materials cada vegada disposen d’estàndards de qualitat més elevats. La utilització matèries primeres amb la màxima garantia fa que per una banda l’impacte ambiental sigui menor i esdevinguin més sostenibles i en segon terme incideix amb la durabilitat i resistència del producte final. Simultàniament, cada vegada disposem d’un nombre més elevat d’acabats alhora d’oferir opcions i alternatives sobre la piscina particular.

També és cert que la pandèmia causada per la covid-19 i la guerra d’Ucraïna han provocat una crisi i saturació d’abastiment de tot tipus de materials arreu del mon.

Fa vint anys la majoria de famílies que decidien construir una piscina l’encarregaven d’obra. A part que les obres de construcció d’una piscina d’obra s’allarguen i s’eternitzen, el territoris com el nostre, els lleugers moviments del terra causen petites fissures gairebé imperceptibles al vas de la piscina que incideixen en un malbaratament d’aigua. Per aquests motius, cada vegada rebem més peticions i encàrrecs per construir piscines de polièster i d’acer.

A Espai Piscines Graf som fabricants de piscines de polièster des de fa 35 anys. Disposem de més de trenta models amb diferents acabats. D’entre tots ells et presentem la piscina rectangular Graf-Tossa.

Piscines de vinilèster / Polièster monoblanc Graf-Tossa

La Piscina Graf-Tossa té unes dimensions de 8,25 x 4,00 x 1,50 m. fons pla. És una piscina fabricada amb gelcoat de superfície d’alta lluentor i durabilitat, resines de vinilèster i polièster reforçat amb fibra de vidre. Disposa de reforços metàl·lics perimetrals que son un fet distintiu de tots els models d’altres fabricants. Disposa d’un acabat interior de gran qualitat, textura de vidre. Si us fixeu amb la seva forma, disposa d’una àmplia escala angular amb banc en el segon esglaó per al gaudi d’una estada de relax i per al joc dels més petits.

Piscina de polièster Graf Tossa

Pel que fa al sistema de filtració, va proveït amb un filtre Astral de sorra de sílex i una bomba Espa de 12 m3/h, adaptats al volum de la piscina amb 2 anys de garantia, quadre elèctric amb rellotge programador, disjuntor magnetotèrmic, contactor i transformador per a projector de 300 w. 12 v. 

El client pot escollir entre una gamma de 5 colors: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

El vas de la piscina disposa d’una garantia de 10 anys d’estanquitat. A més, la piscina ve dotada d’accessoris de sèrie: Piscina monobloc; 2 skimmer; 3 boquilles d’impulsió; 1 presa de netejafons; 1 embornal; 1 boquilla d’aspiració; Projector de LEDS de llum blanca, canonades i ràcords de PVC i un Kit de neteja.

La forma rectangular, conformada per línies rectes i minimalistes, és sens dubte la forma que està més de moda i la més demandada. La claretat de formes és sinònim de piscines de forma rectangular, que li confereix alhora un punt de modernor.

Procés de fabricació

El vas de la piscina Graf-Tossa de polièster-vinilèster està fabricat de forma artesanal utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia per professionals altament qualificats. En altres camps de la indústria l’automatització de tot el procés és possible mentre que en el cas de les piscines de polièster hi ha parts de la fabricació que per obtenir resultats òptims cal fer-la de forma tradicional, ja que s’obtenen millors resultats a curt, mig i llarg termini.

En el procés de fabricació les presses no son bones. Després de l’acurat assecat, es procedeix al desemmotllament de la piscina utilitzant una grua. Les vores són minuciosament retallades així́ com els forats per als drenatges. Posteriorment, s’inicia el transport cap al seu destí́ amb molta cura. 

El vinilèster que s’utilitza a Grau-Farrés SL per a la producció de la piscina Graf-Tossa és una resina produïda per l’esterificació d’una resina epoxi amb àcids metacrílics o acrílics que presenta unes propietats mecàniques i nivells de resistència d’alta qualitat, per això s’utilitza per a la fabricació d’elit en l’àmbit aeronàutic i nàutic. Els productes que s’utilitzen son claus per garantir la màxima robustesa, estanqueïtat i qualitat.

Només d’aquesta forma es pot instal·lar el model Graf-Tossa directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deformi a causa de la seva robustesa. L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Procés d’instal·lació més ràpid

En dos o tres dies pots haver fet el forat i instal·lat la piscina Graf-Tossa de casa teva. Podem accedir sense dificultats a patis interiors sense accés directe. Tal com et dèiem en l’apartat anterior, pel fet que la piscina va equipada amb tot el sistema hidràulic de fàbrica, garanteix el correcte funcionament i evita la necessitat de nombrosos instal·ladors d’altres camps professionals per acabar de preparar la posada en marxa de la piscina. Alhora, evitaràs qualsevol risc de fuites en la piscina.

Línies rectes, harmonia i estètica, i bons professionals per explicar allò que fan i del que son capaços de fer. Deixa’t assessorar pel nostre equip tècnic. Estem al teu servei per a tot el que necessitis.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf