Blog

Piscina rectangular de polièster Graf Calella

Darrerament els materials per a fer piscines a nivell mundial son escassos arran de la pandèmia. Tot i això, és veritat que en els darrers anys els materials cada vegada disposen de major qualitat i ofereixen més acabats en l’àmbit de les piscines particulars.

Si penseu en alguns amics o coneguts, us adonareu ràpidament que fa anys la majoria de particulars es feien la piscina d’obra. Segur que més d’un d’ells es va queixar de tenir els paletes setmanes i setmanes a casa. També més d’un verbalitzava el cost que tenia l’obra que no s’acabava mai i passat el temps, també s’han adonat que qualsevol moviment mínim del terreny és fàcil que generi una petita esquera en el vas amb la conseqüent fuita d’aigua. Per aquest motiu cada vegada més els particulars aposten per el polièster o l’acer.

Des d’Espai Piscines Graf fabriquem piscines de polièster amb total garantia i amb productes de màxima qualitat des de fa més de 30 anys. D’entre els més de trenta models que estem fabricant amb diferents colors i acabats, et presentem el model Graf-Calella.

Piscina de vinilèster / polièster monobloc Graf-Calella

La Piscina Graf-Calella té unes dimensions de 7,50 x 4,00 x 1,50 m. fons pla. És una piscina fabricada amb gelcoat de superfície d’alta lluentor i durabilitat, resines de vinilèster i polièster reforçat amb fibra de vidre. Disposa de reforços metàl·lics perimetrals que son un fet distintiu de tots els models d’altres fabricants. Disposa d’un acabat interior de gran qualitat, textura de vidre. Si us fixeu amb la seva forma, disposa d’una àmplia escala angular amb banc en el segon esglaó per al gaudi d’una estada de relax i per al joc dels més petits.

Piscina de poliester graf Calella ficha tecnica

Pel que fa al sistema de filtració, va proveït amb un filtre Astral de sorra de sílex i una bomba Espa de 12 m3/h, adaptats al volum de la piscina amb 2 anys de garantia, quadre elèctric amb rellotge programador, disjuntor magnetotèrmic, contactor i transformador per a projector de 300 w. 12 v.

El client pot escollir entre una gamma de 5 colors: Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

Acabats color piscines polièster

El vas de la piscina disposa d’una garantia de 10 anys d’estanquitat. A més, la piscina ve dotada d’accessoris de sèrie: Piscina monobloc; 2 skimmer; 3 boquilles d’impulsió; 1 presa de netejafons; 1 embornal; 1 boquilla d’aspiració; 1 projector de 300 W; Canonades i ràcords de PVC i un Kit de neteja.

Piscina de polièster rectangular

La Graf-Calella, de forma rectangular, és en l’actualitat la forma que s’escull més. Es tracta, com és evident, d’una forma rectangular que sol ser la que s’adapta amb major facilitat als jardins particulars. És ideal per persones a qui els agrada la inspiració cubista i la claredat de formes. La visió final és moderna.

Procés de fabricació

El vas de la piscina Graf-Calella de polièster-vinilèster està fabricat de forma artesanal utilitzant processos tradicionals aplicats amb l’ús de maquinària d’alta tecnologia per professionals altament qualificats. En altres camps de la indústria l’automatització de tot el procés és possible mentre que en el cas de les piscines de polièster hi ha parts de la fabricació que per obtenir resultats òptims cal fer-la de forma tradicional, ja que s’obtenen millors resultats a curt, mig i llarg termini.

En el procés de fabricació les presses no son bones. Després de l’acurat assecat, es procedeix al desemmotllament de la piscina utilitzant una grua. Les vores són minuciosament retallades així́ com els forats per als drenatges. Posteriorment, s’inicia el transport cap al seu destí́ amb molta cura. 

Instal·lació piscina de polièster

El vinilèster que s’utilitza a Grau-Farrés SL per a la producció de la piscina Graf-Calella és una resina produïda per l’esterificació d’una resina epoxi amb àcids metacrílics o acrílics que presenta unes propietats mecàniques i nivells de resistència d’alta qualitat, per això s’utilitza per a la fabricació d’elit en l’àmbit aeronàutic i nàutic. Els productes que s’utilitzen son claus per garantir la màxima robustesa, estanqueïtat i qualitat.

Només d’aquesta forma es pot instal·lar el model Graf-Calella directament sobre grava, sense necessitat d’un llit de formigó per què no es deforma a causa de la seva robustesa. L’espessor de les parets del casc de la piscina de polièster és uniforme en tot el vas i garanteix que la piscina mantindrà la seva forma i estanqueïtat.

Procés d’instal·lació més ràpid

En dos o tres dies pots haver fet el forat i instal·lat la piscina Graf-Calella de casa teva. Podem accedir sense dificultats a patis interiors sense accés directe. Tal com et dèiem en l’apartat anterior, pel fet que la piscina va equipada amb tot el sistema hidràulic de fàbrica, garanteix el correcte funcionament i evita la necessitat de nombrosos instal·ladors d’altres camps professionals per acabar de preparar la posada en marxa de la piscina. Alhora, evitaràs qualsevol risc de fuites en la piscina.

Ja veus que de piscines de polièster al mercat n’hi ha de molts tipus, però de la qualitat i acabats com la Graf-Calella poques. Deixa’t assessorar pel nostre equip tècnic. Estem al teu servei per a tot el que necessitis.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf