Blog

Piscines d’acer: descobreix tots els avantatges

En els darrers anys, s’ha produït un canvi en la concepció de les piscines d’acer, ja que s’han convertit en una alternativa al concepte tradicional de piscines d’obra. Aquest material permet dissenys innovadors, està provat tècnicament i és econòmicament rendible, ja que permet reduir els costos de funcionament i manteniment.

Acer al carboni

L’acer al carboni, galvanitzat per les dues cares, és un aliatge molt resistent que ofereix nombroses possibilitats constructives. Amb aquest material es poden construir i desenvolupar vasos, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l’aigua i molts altres elements essencials en una piscina. A més, l’acer és un material antilliscant i suau, el que proporciona una superfície segura i confortable perquè tota la família pugui gaudir de la piscina amb tranquil·litat.

Material extremadament lleuger

Una de les avantatges més importants de les piscines d’acer és la seva lleugeresa en comparació amb les estructures clàssiques. Això permet la seva implantació en terrenys o infraestructures difícils, on altres tipus de piscines no serien viables. A més, l’escàs espessor de les làmines d’acer permet fins i tot la rehabilitació d’una antiga estructura, introduint un vas d’acer en el seu interior per reduir la superfície en només uns pocs centímetres.

Antilliscant i suau

L’acer és un material antilliscant i suau, el que afavoreix la seguretat i la comoditat de tots els membres de la família que gaudeixen de la piscina. Els nens podran jugar sense preocupacions i els adults podran relaxar-se amb total tranquil·litat, sabent que la superfície de la piscina és suau al tacte i no és propensa a les relliscades.

Disseny totalment lliure

Una altra gran avantatge de les piscines d’acer és la seva versatilitat en termes de disseny. Espai Piscines ofereix una àmplia gamma de piscines d’acer amb múltiples acabats, atractius dissenys i diferents dimensions per adaptar-se a les necessitats i gustos de cada client. L’acer permet una gran llibertat de disseny, de manera que cada piscina pot ser única i personalitzada.

Millora ambiental

A més de les seves qualitats constructives i estètiques, les piscines d’acer també ofereixen avantatges mediambientals. L’acer és un material d’alta resistència i durabilitat, el que significa que les piscines construïdes amb aquest material tenen una vida útil llarga i no requereixen substitucions freqüents. Això redueix la generació de residus i l’impacte ambiental associat a la construcció i demolició de piscines.

Obres netes i ràpides

La construcció de piscines d’acer també és sinònim d’obres netes i ràpides. Les peces són fabricades prèviament en una fàbrica i s’instal·len al lloc de la construcció, la qual cosa redueix els treballs i els desperdicis durant el procés de construcció. Això també implica una menor interferència i molèsties per als propietaris durant l’execució de l’obra.

Manteniment senzill

El manteniment de les piscines d’acer és fàcil i senzill. L’acer és un material fàcil de netejar i requereix poques tasques de manteniment. A més, les propietats antilliscants de l’acer eviten la formació de taques i incrustacions, el que redueix encara més els treballs de neteja i manteniment regulars.

Conclusió, alternativa atractiva i innovadora

En conclusió, les piscines d’acer són una alternativa atractiva i innovadora per a tots aquells que busquen una piscina duradora, amb dissenys personalitzats i amb beneficis en termes de rendiment tècnic, econòmic i mediambiental. L’acer ofereix resistència, durabilitat, seguretat i versatilitat en el disseny, al mateix temps que simplifica el manteniment i contribueix a la preservació del medi ambient. Amb les piscines d’acer, gaudir d’una piscina única i de qualitat mai ha estat tan a l’abast.

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la seva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf