Blog

Quins són els principals avantatges de les piscines d’acer?

Dissenys innovadors, piscines d'acer, Espai Piscines Graf

Dissenys innovadors en la teva piscina d’acer

Les piscines d’acer són piscines que estan provades tècnicament i són econòmicament rendibles, ja que permeten disminuir els costos de funcionament i manteniment.

Actualment, l’acer suposa una alternativa real al concepte tradicional de piscines. Permet dissenys innovadors de manera que pots decidir quin és l’estil ideal de la teva piscina.

Gran resistència i durabilitat

El material utilitzat per a la construcció de les piscines d’acer és l’acer al carboni, galvanitzat per les dues cares amb 275g/m2 i plastificat en calent amb una làmina de PVC de 14 micres. Aquesta composició permet construir i desenvolupar gots, escales, plataformes de sortida, sistemes de distribució de l’aigua, etc. D’aquesta manera, la teva piscina tindrà un disseny exclusiu i totalment personalitzat al teu gust.

Gran resistència i durabilitat, piscines d'acer, Espai Piscines Graf

Piscines d’acer en terrenys difícils

A més, en una possible reducció del pes respecte a estructures clàssiques, permet la seva implantació en infraestructures o terrenys difícils. Per exemple, si vius en un àtic o disposes d’un terrat en el que t’agradaria instal·lar-hi una piscina, l’acer és una bona solució ja que redueix enormement el pes de vas de la piscina.

D’altra banda, l’escàs espessor de les xapes permetria, fins i tot, rehabilitar una antiga estructura introduint en el seu interior un got d’acer que reduiria la superfície solament uns pocs centímetres.

L’acer és un material que, en ser antilliscant i suau, permetrà que els teus fills, pares i familiars puguin gaudir amb major tranquil·litat de la teva piscina.

Perfecta elecció

Val a dir doncs, que les piscines d’acer gaudeixen de múltiples avantatges com són: material d’alta resistència i durabilitat gràcies a les seves múltiples propietats, llibertat de disseny, qualitat mediambiental, obres netes i de fàcil manteniment. Sens dubte, una piscina d’acer és una solució molt pràctica per col·locar-la en terrenys difícils i reduir-ne els costos.

 

Elecció piscines d'acer, Espai Graf Piscines

 

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf

espaipiscines.com