Blog

Piscines de polièster Graf: una fusió de qualitat, disseny i sostenibilitat

Les piscines de polièster d’Espai Piscines representen una solució innovadora i de llarga durabilitat gràcies al seu procés de disseny, fabricació i instal·lació. Mitjançant una fusió entre artesania i tecnologia, oferim productes que estableixen nous estàndards de qualitat en el sector de les piscines.

Fabricació artesanal amb alta tecnologia

Les nostres piscines de polièster són fabricades a mà, usant gel coat, resina de vinilèster i polièster, fibres i teixits de vidre. Aquestes materials són aplicats mitjançant maquinària d’alta tecnologia, assegurant una qualitat excepcional. La producció segueix una carta de qualitat estricta, amb materials d’alta resistència a la hidròlisi, com el gel-coat isoftàlic modificat amb neopentiglicol.

Acabats de màxima qualitat

Les piscines Graf destaquen per la seva robustesa i estanquitat. El seu acabat gelcoat és comparable al d’un cotxe nou, llis i brillant, el que fa que siguin fàcils de netejar i mantenir. Un aspecte clau és l’espessor uniforme de les parets, garantint la conservació de la forma i estanquitat al llarg del temps.

Disseny innovador i varietat

Disposem d’una extensa varietat de dissenys, cada un amb la seva pròpia història i inspiració. Des de la clàssica elegància de la Piscina Romana, la funcionalitat moderna de la Piscina Rectangular, fins a la sofisticació de la Piscina Pandora. Cadascuna reflecteix un equilibri perfecte entre forma i funció.

Tecnologia i seguretat integrades

Els nostres models inclouen característiques avançades com calaixos integrats per a persianes de seguretat, ajustats a l’estàndard NF P-90 308, i sistemes de neteja automàtics. A més, el sistema de filtració Tècnic Graf proporciona una qualitat de filtració excel·lent amb mínim manteniment.

Sistema de filtració avançat

El nostre enfocament a la filtració és revolucionari, eliminant la necessitat d’instal·lacions de canonades complexes. El sistema integrat dins de la piscina ofereix una solució elegant i eficaç per a la neteja i manteniment de l’aigua.

Sostenibilitat i innovació ambiental

Estem profundament compromesos amb la sostenibilitat. L’electròlisi salina representa un pas endavant en aquest compromís, reduint la dependència de productes químics i contribuint a l’estalvi d’aigua, aportant un valor afegit a la qualitat de vida dels usuaris. Aquest sistema és una solució ideal per a clients conscients de la seva petjada ecològica.

Amb més de tres dècades d’experiència, Graf s’ha convertit en un referent en el món de la piscina de polièster. La nostra experiència i dedicació es reflecteixen en cada projecte, garantint no només una piscina, sinó una obra d’art única.

A Espai Piscines Graf, la combinació d’artesania, tecnologia i disseny no només crea piscines de polièster de màxima qualitat, sinó també obres que enriqueixen qualsevol espai. La nostra passió per la innovació i el compromís amb la sostenibilitat ens permeten oferir piscines que són tant belles com funcionals.

Equip Tècnic Espai Piscines Graf