Blog

Piscines de polièster personalitzades

A qui no li agradaria poder personalitzar la seva piscina ideal? A tots ens encanta poder triar el color, model i estil d’un cotxe nou, així com poder definir el nostre estil de vestir, complements i inclús el nostre estil de vida. Al llarg del dia prenem unes 35.000 decisions i només som conscients d’un 1% d’aquestes! 

Escollir és un acte que ens fa sentir més autèntics i per això és important tenir en compte els factors que faran que la piscina s’adapti a les teves preferències i necessitats. Abans de prendre una decisió pots valorar la grandària del teu jardí, l’estil de casa teva i quin ús en faries. Vols una piscina interior o exterior? T’agraden les formes clàssiques o els estils moderns i minimalistes? Poder triar entre diferents gammes i crear la piscina al teu gust és tot un luxe! En aquest article et presentem tots els formats que pots escollir en piscines de polièster. 

Piscina rectangular personalitzada. Espai Piscines Graf.

Els Colors

Quan recordem piscines sempre pensem amb el color blau. Estem habituats a veure piscines de color blau marí intenses, no obstant pots escollir entre diferents tonalitats del vas! El color de què veuràs l’aigua dependrà del revestiment que utilitzem. Com més volum d’aigua i profunditat més fosc serà el to de l’aigua. Si la piscina està més o menys exposada al sol també influirà en el color del vas. A més a més podem tenir en compte el color que escollim pel terra del contorn de la piscina, ja que pot aportar un estil particular, creant un contrast entre l’interior i l’exterior.

Tenint en compte els factors mencionats anteriorment, et presentem els colors que tens disponibles per a personalitzar la teva piscina de polièster. Pots escollir entre el blau, blau/blanc, beix, blanc i gris. En el cas de la piscina de polièster Spa pots escollir també el color sorra. El color de la piscina ja va amb la mateixa instal·lació i per tant no t’hauràs de preocupar de les pintures o reparacions.

Colors foscos

L’aigua del mar és blava perquè reflecteix el color blau del cel. El mateix passa a la nostra piscina però en quantitats més petites. Si t’agraden més els colors vius i forts aposta pel color blau del vas de la piscina. 

Colors clars

Els colors que aportaran una sensació de luxe i modernitat són el blanc, gris i beix. Com més clar sigui el color, més fi i refinada veuràs l’estil de la teva piscina.

Les formes

Un dels principals avantatges de tenir una piscina de polièster és que a més a més de poder escollir el tamany i la forma, són molt més econòmiques que les piscines d’obra o d’acer. Estan fabricades d’una sola peça i això permet una instal·lació més ràpida i eficient. Pots escollir fins a cinc tipus de formes diferents en piscines de polièster.

Piscina de polièster Romana

La piscina Romana és robusta i de línies rectes, les escales arrodonides en forma de mitja lluna és el seu toc diferenciador, ja que li donen una entrada original a la piscina.

Piscina de polièster Pandora

Aquesta piscina és un model que reuneix línies ovalades i rectes, creant un contrast original i contemporani. La pandora és moderna i diferent! 

Piscina de polièster SPA

Dins de la gamma de piscines també existeix l’Spa fet de polièster. Si necessites un bany de relax a l’aire lliure o bé busques una piscina de formes reduïdes, aquesta és la teva!

Piscina de polièster Ronyó

La piscina Ronyó és la que té una forma totalment arrodonida, amb totes les cantonades ovalades. Aquesta piscina és distingida, moderna i tal com indica el seu nom està inspirada en l’òrgan ronyó del cos humà.

Piscina de polièster Rectangular

La piscina de polièster rectangular és de formes geomètriques i equilibrades, creant un rectangle perfecte. Es tracta d’una piscina molt senzilla, pràctica i una de les que agraden més als usuaris.

Piscina de poliester Espai Piscines

Acabats i mesures

Cada model té els seus acabats i mesures. Les piscines rectangulars en tenen una extensa gamma! Si ens fixem en els gràfics i les dades podem comparar les dimensions i tenir en compte la llargada, amplada i profunditat de cada piscina. Un element que ens pot aportar un toc diferenciador és l’escala. Segons la seva posició pot canviar molt l’estil de la teva piscina. Vols que l’escala destaqui i sigui un detall elegant de la piscina, o prefereixes una escala més funcional i que no ocupi tant d’espai?

Tria el model que més t’agradi i compara els acabats i mesures!

Les piscines de polièster Graf són estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat.

Les piscines de polièster Graf són estructuralment robustes, estanques i amb acabats de màxima qualitat. Tots els models tenen un acabat gelcoat aportant una textura llisa i brillant. Aquest acabat evita que ens entri tanta brutícia a la piscina i és per això que també ens facilita la posterior neteja i manteniment. Els materials emprats són d’alta resistència a la hidròlisi, com el gel-coat isoftàlic modificat amb neopentiglicol, resines de vinilèster, fibra de vidre, carcasses perimetrals i angles d’acer incrustats a l’estructura.

Des d’Espai Piscines Graf dissenyem el projecte segons les teves necessitats i gustos, així com les característiques del teu terreny. 

Treballem conjuntament per a fer realitat la piscina que sempre has desitjat! Demana un pressupost a mida.