Blog

Piscina inflable i desmuntable vs piscina de polièster, obra i acer

Piscina inflable i desmuntable

Arriba la calor i anem de bòlit tot buscant una piscina inflable per muntar al jardí de casa ben ràpid, perquè la calor apreta, i a casa ens la reclama la dona i els nens com si s’acabés el mon. De fet no hi entens res, però tampoc és que hi hagi infinits models, així que sols agafar una que per dimensions t’hi cap, la mateixa de cada any. Arribes al jardí i llavors, com els estius des d’en fa deu, t’enrecordes que has de preparar el terreny. Sinó treus les pedres, pedretes i males herbes, saps que cada dia que t’hi banyis t’enrecordaràs d’aquella pedreta que se’t clava sota el peu. També recordes algun any que quan has omplert la piscina inflable un pam d’aigua, la volies moure de lloc perquè feina pendent, i ha estat totalment impossible.

Si per sort t’enrecordes de tot plegat ja la tens muntada amb condicions òptimes per sobreviure un parell de mesos. De manteniment tampoc en tens ni idea. Els primers dies et fa gràcia mirar les tiretes de color com canvien per veure el pH i aquestes coses, però saps que al cap d’una setmana hi tires el clor i l’antialgues a raig. Com sempre, llavors acabes comprant un cobertor uns dies després, quan estàs cansat de treure fulles i abelles mortes cada matí i no entens perquè t’hi apareixen tants bitxos petits si hi tires de tot.

Quan la desmuntes la piscina inflable sol ser ja quan fa fred. Vas tard. Tots els veïns fa setmanes que l’han treta i a tu et fa mandra. Et fa mandra perquè ha plogut i el pati és un pastís de fang. La piscina és bruta. Li passes la mànega d’aigua però llavors és molla i tampoc la pots plegar. Sempre tens temptació de tirar-la a les escombraries sencera i només aprofitar el filtre per un altra any…

No t’enganyis, el millor de la piscina és quan està muntadeta i especialment els primers dies, que l’aigua és transparent. Això sí que és vida! I si en gaudissis així tot l’any?

Piscines de polièster

Les piscines professionals prefabricades de polièster parteixen d’uns dissenys fets de manera que només has d’escollir quin és el més idoni pel què fa a l’estètica que busques i les mides del terreny on vols col·locar la piscina. Disposem de múltiples acabats finals com son el parquet natural o sintètic, les pedres de coronació, els dolls d’aigua, les tanques amb diferents materials, etc.

Son piscines d’alta resistència, construïdes amb una espessor uniforme de les parets. Hi ha materials molt adequats per a la seva construcció com son gel-coat, resines de vinilèster, entre d’altres. Disposem d’una gamma àmplia de colors per adaptar-nos a les teves necessitats: blau, blau blanc, beige, blanc i gris.

Piscines d’acer

L’acer et permet fer un disseny lliure al teu gust. També és ideal quan es tracta de terrenys complicats com pot ser en una terrassa o un pati de difícil accés. En ser una piscina versàtil podràs col·locar-la i instal·lar-la en terrenys sinuosos amb facilitat i sense complicacions. En aquest cas disposes de làmines armades d’infinits acabats naturals, ceràmics, de diversos colors, etc.

És un material molt lleuger, per tant és dels pocs que pots posar en un terrat, ja que d’obra, el material sol carrega excessivament l’edifici.

Piscines d'acer

Piscines d’obra

Amb les piscines d’obra, com en les d’acer, una de les principals avantatges és la llibertat de què disposa el client per escollir la forma que millor s’adapta als seus gustos o necessitats: forma, profunditat i secció. 

En aquest sentit disposaràs de llibertat total per escollir les dimensions del vas. Encara que moltes vegades les piscines es construeixen tenen dimensions molt similars, és cert que en alguns casos la llibertat d’una piscina d’obra permet construir, per exemple, una piscina llarga i estreta ideal per nedar, per exemple de 2 x 15 metres. En un sentit similar, una persona que volgués instal·lar un gran trampolí, podria demanar una profunditat superior a l’habitual.

Piscina d'obra Graf amb mosaic turquesa

Tant les piscines de polièster, acer com obra, es caracteritzen per la seva durabilitat i fàcil manteniment. A Espai Piscines Graf s’utilitzen materials que ofereixen la qualitat òptima a l’hora d’instal·lar i construir les piscines, perquè funcionin a la perfecció. També destaquen per la impermeabilització total, així com la possibilitat de ser cobertes amb facilitat: persianes mecàniques, etc.

Si vols una piscina per tot l’any i oblidar-te del manteniment sens dubte has de fer un pas endavant. Per qualsevol dubte o aclariment restem a la teva disposició.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf

www.espaipiscines.com