Blog

Piscines intel·ligents: últimes tecnologies per a un control i monitoratge avançat

En l’actualitat, la tecnologia ens ofereix facilitats i eficiència en diverses àrees de la nostra vida, incloent-hi la manera com gestionem les nostres piscines. Aquestes piscines, anomenades intel·ligents o smart pools, les quals compten amb un sistema de domòtica, han suposat una autèntica revolució en la forma en què les gestionem i en com les gaudim.

A Espai Piscines, volem presentar-te les últimes tecnologies que transformen la teva piscina en una veritable meravella d’intel·ligència i comoditat.

Control total de la piscina amb el teu telèfon mòbil

Imagina poder controlar cada aspecte de la teva piscina des del teu telèfon mòbil, independentment del lloc on et trobis. És una realitat amb dispositius com l’EvoLink amb l’aplicació BSPool.

EvoLink de BSPool

L’EvoLink de BSPool és un exemple per a un control complet de la teva piscina, sense complicacions. Aquest dispositiu compacte i intel·ligent està dissenyat per a piscines privades i és increïblement fàcil d’utilitzar. Però exactament en què consisteix?

A través d’aquest dispositiu, pots supervisar en temps real els nivells del pH, l’oxidant del clor, l’índex de química i la salinitat de l’aigua, proporcionant-te informació immediata per prendre mesures quan sigui necessari.

Amb l’aplicació Ey-pools, integrada amb EvoLink, obtindràs diagnòstics, ajustament de valors de l’aigua i gestió de tractaments i cicles, tot sense complicacions. Garantint una autonomia fiable de més de 10.000 hores i una connectivitat del 100%, sense interrupcions. Amb EvoLink, la gestió de la teva piscina es converteix en una experiència fluida i eficaç.

evolink per el control total de la teva piscina

Il·luminació Intel·ligent per a piscines

La il·luminació és una altra característica destacada de les piscines intel·ligents. Amb els sistemes de detecció de moviment, els llums es poden activar automàticament, afavorint l’estalvi i millorant la seguretat. Alhora que crees un ambient més acollidor a la zona de la piscina. A més, tens la capacitat de variar  diferents combinacions de colors dels Leds instal·lats al vas de la piscina segons l’activitat que estiguis realitzant, tot des del teu dispositiu intel·ligent de manera remota.

Protecció i seguretat amb les cobertes automàtiques

Les cobertes de piscines automàtiques, més enllà de la seva funció de protegir l’aigua de la brutícia i les fulles, aporten una important mesura de seguretat, prevenint qualsevol caiguda accidental. La seva gran avantatge és la capacitat per obrir-se i tancar-se amb tan sols prémer un botó, eliminant així la necessitat de la feixuga tasca de fer-ho manualment.

cobertor automatic de piscina espai piscines graf

Amb les tecnologies disponibles avui dia, convertir la teva piscina en una piscina intel·ligent és més senzill que mai. A Espai Piscines, estem aquí per respondre a qualsevol pregunta que tinguis i t’ajudarem a convertir la teva piscina en una instal·lació intel·ligent que et proporcioni comoditat i control total.

Equip d’Espai Piscines Graf