PISCINES INTEL·LIGENTS

Cuides la teva piscina les 24 hores?

Alguna vegada t'han aparegut algues verdes, mostassa o negres a la teva piscina?

Les algues son un dels problemes més freqüents al que hauràs de fer front: Enterboleixen l’aigua, s’enganxen a les parets i floten per tota la piscina, a vegades son difícils d’eliminar.

El teu sistema de filtració no aconsegueix atrapar l'aigua tèrbola? Tens desajustaments en els nivells de pH? O potser fins i tot incrustacions de calç visibles a simple vista, que es presenten en parets i accessoris i que tornen les superfícies aspres i rugoses. Un altre clàssic és l’aigua acolorida de verd, blau, groc, marró o negre... I dels pitjors, quan la teva família et diu que fa una pudor de clor horrible i ja no saps com treure-la!

Blue Connect d'Astral Pool - Piscines intel·ligents

Des d’Espai Piscines Graf et presentem el nou sistema Blue Connect d'Astral Pool, l'analitzador de l'aigua de piscina per a piscines intel·ligents. Controla la qualitat de la teva aigua i t'informa de la quantitat de productes òptim per al seu manteniment. Tot això des del teu Smartphone.

Blue Connect és ideal per a les piscines intel·ligents. Mesura de forma contínua els paràmetres principals de la piscina gràcies al seu sensor «4 en 1»: pH, temperatura de l'aigua, ORP (Redox) i conductivitat. Els resultats d'aquestes anàlisis es comuniquen mitjançant notificacions al teu smartphone. Blue Connect és un objecte connectat que es comunica automàticament a través de la xarxa Sigfox, sense haver de passar per la teva xarxa domèstica. Si la teva ubicació no permet l'accés a aquesta xarxa, el Blue Connect es pot connectar a la teva xarxa Wi-Fi a través del Blue Extender. A més, s'instal·la molt fàcilment a la piscina o a la sala tècnica gràcies al Blue Fit50.

Blue Connect és un objecte connectat que es comunica automàticament a través de la xarxa Sigfox, sense haver de passar per la teva xarxa domèstica. Si la teva ubicació no permet l'accés a aquesta xarxa, el Blue Connect es pot connectar a la teva xarxa Wi-Fi a través del Blue Extender. A més, s'instal·la molt fàcilment a la piscina o a la sala tècnica gràcies al Blue Fit50.

Pantalla smartphone Blue Connect

Accedeix a les dades de la teva piscina des de qualsevol lloc

Accedeix a les dades de la teva piscina intel·ligent des de qualsevol lloc i quan vulguis des del teu smartphone gràcies a l'aplicació gratuïta Blue Connect. Quan sigui necessari actuar s'enviaran notificacions i consells personalitzats que t'ajudaran a fer un ús òptim dels productes químics.

Disseny innovador: Per les seves proporcions, estètica, disseny s’adapta a totes les piscines.

Tecnologia Smart: Una tecnologia d’última generació que mesura l’estat de l’aigua de manera contínua i fiable.

Ecològic i sostenible: Blue Connect està pensat per durar.

Notificacions en temps real: T’envia notificacions intel·ligents perquè cuidar de la teva piscina sigui d’allò més fàcil.

Dades clares i precises: Segueix a temps real la qualitat de l’aigua i les previsions meteorològiques. Protegeix la teva família cuidant la higiene i la composició química de l’aigua de la teva piscina.

Estalvia temps i diners: la guia pas a pas feta per professionals t’ajudarà a optimitzar l’ús i aplicació dels productes químics en la mesura precisa i adequada.

I si ho prefereixes, Blue Connect enviarà directament les alertes de la teva piscina als nostres equips tècnics de manteniment per tal que s’encarreguin absolutament de tot i tu no t’hagis de preocupar de res.