Blog

Piscines prefabricades, instal·lació exprés

Cada vegada més, les piscines prefabricades prenen més protagonisme comparativament respecte les piscines d’obra. No només perquè son més econòmiques sinó perquè tenen una sèrie de característiques que les converteixen en òptimes per a les llars.

Característiques de les piscines prefabricades

Les piscines prefabricades, com les de polièster que fabrica Graf, son les que no necessiten cap tipus d’obra per a la seva construcció. És a dir, només requereixen de ser instal·lades, per la qual cosa es redueixen totalment els maldecaps de les obres a casa. A més, hi ha un important estalvi de temps i econòmicament de diners respecte la resta de piscines.

Per tant, la instal·lació i el preu d’una piscina prefabricada són alguns dels avantatges més interessants. Dependent evidentment del model, poden ser aproximadament entre un 10% i un 20% més barates que les piscines d’obra.

Pel que fa al preu, no cal fixar-se només amb el preu final. Et recomanem les piscines Graf per la seva qualitat gràcies als materials de fabricació i processos utilitzats així com pel servei, la instal·lació i les garanties que ofereixen. Si el que vols és una piscina pensant a llarg termini, et recomanem que et miris bé allò que compres perquè la teva piscina duri molt més.

Piscina prefabricada, Espai Piscines Graf, Piscines Grf 

Instal·lació i manteniment d’una piscina prefabricada

Respecte a la instal·lació, les piscines prefabricades son molt més ràpides d’instal·lar que les piscines d’obra. Això és així pel fet que les piscines ja arriben construïdes a casa, fet que fa que la instal·lació sigui més ràpida i neta.

Pel que fa al manteniment d’una piscina prefabricada és més senzill i econòmic que la resta de piscines. Només caldrà regular el procés de neteja per gaudir d’una piscina com nova, sense necessitat d’utilitzar productes especials.

El manteniment de la piscina es centrarà sobretot en la neteja, depuració i conservació de l’aigua. Som conscients que una de les limitacions de les piscines prefabricades és que t’has de cenyir als models existents, per això hem fet un esforç per oferir-te desenes de propostes amb diferents mides –amplada, llargada i profunditat del vas-, formes i colors.

Instal·lació i manteniment piscina prefabricada, Piscines Graf, Espai Piscines

Materials ideals per una piscina prefabricada de qualitat

Les piscines de polièster de Graf utilitzen materials de màxima qualitat per oferir l’acabat desitjat com són el gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc.

Finalment, també et recomanem les piscines prefabricades ja que son capaces d’absorbir sense problemes ni generar cap tipus de fissura, els petits moviments a què sempre estan sotmesos tots els terrenys.

Per tant, et recomanem que abans de decantar-te per una piscina d’obra o de polièster, valoris el temps de què disposes per a la seva instal·lació, l’impacte de les obres i el pressupost. I et recordem la importància de seleccionar una piscina fabricada amb bons processos i materials de qualitat per assegurar la seva durabilitat.

Equip Tècnic Espai Piscines Graf
espaipiscines.com