Blog

Piscines quilòmetre zero, producte local

Les millors piscines del mercat

Quan fa 32 anys va néixer el projecte de piscines Graf teníem clar que el principal objectiu era instal·lar al client les millors piscines del mercat, les de més qualitat. Per això apostem per les piscines quilòmetre zero. Sabem que en aquesta vida ningú regala res i que tot implica esforç. Per tenir el millor producte del mercat i oferir les màximes garanties vam tenir clar que l’havíem de dissenyar i fabricar nosaltres. D’aquesta forma tenim el control total de què volem i com ho volem.

Treballar fins a les tantes de la nit mai ens ha fet mandra. Al contrari, sempre ens ha motivat per fer-ho més i més bé.

Per això, ens vam posar a crear mà a mà amb els millors tècnics, les nostres pròpies piscines de polièster, de les que n’estem molt orgullosos. Any rere any introduïm millores i per això els productes són excel·lents i s’adapten a la perfecció als requisits dels clients.

Piscines de polièster, Les millors piscines del mercat, Espai Piscines Graf, piscines quilòmetre zero

Gran experiència i internacionalització

Actualment estem implantats a diferents països i disposem d’una extensa gamma de piscines de polièster. Les nostres piscines són fabricades de forma artesanal a les nostres instal·lacions de Riudellots de la Creu. Utilitzem els sistemes tradicionals aplicats amb maquinària d’alta tecnologia.

Per fabrirar piscines quilòmetre zero, el nostre procés té un seguiment particular sobre els materials utilitzats. Treballem amb: gel coat, resina de vinilèster, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc. Aquest procés es guia per una carta de qualitat estricta i rigorosa.

Espai piscines graf, les millors piscines del mercat

Piscines quilòmetre zero, garantia i qualitat

A Graf Pool Line utilitzem materials d’alta resistència a la hidròlisi, com són el gel-coat isoftàlic modificat amb neopentiglicol, resines de vinilèster, fibra de vidre, carcasses perimetrals i angles d’acer incrustats a l’estructura. A més, garantim que cada una de les nostres piscines compleixen la normativa de fabricació de piscines de polièster reforçades amb fibra de vidre, UNE 53955 EX.

Truca’ns o escriu-nos, t’assessorarem bé, de forma professional i amb total il·lusió.


Contacta amb nosaltres

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf