Sostenibilitat

Espai Piscines Graf
Esforç per la sostenibilitat i cura del planeta

Per afrontar aquest repte, és vital adoptar pràctiques sostenibles que ajudin a salvar el planeta. Cal canviar els nostres hàbits de consum, reduir la nostra empremta de carboni i apostar per energies renovables. Com a fabricants de piscines de polièster a Girona sabem que és necessari implementar polítiques públiques i mesures individuals que promoguin l'ús responsable dels recursos naturals i la protecció del medi ambient.

Piscines sostenibles

Des d’Espai Piscines Graf treballem per a la construcció i manteniment de piscines sostenibles com a alternativa a les piscines tradicionals, que solen ser grans consumidores d'aigua i energia, ja que necessiten omplir-se i mantenir-se a una temperatura adequada.

Les piscines sostenibles estan dissenyades per reduir al màxim el consum d'aigua i energia. S'utilitzen sistemes de reciclatge d'aigua i tècniques d'estalvi energètic com l'ús de cobertes solars per mantenir la temperatura de l'aigua. A més, s'implementen sistemes d'energia renovable, com plaques fotovoltaiques, per alimentar les bombes i altres equips necessaris.

Piscines sostenibles

Gestió eficient de l’aigua

La gestió eficient de l'aigua és un aspecte clau per reduir l'impacte ambiental de les piscines. Amb un manteniment adequat, es pot consumir poca aigua.

Com podem tenir una piscina
més sostenible?

Avenços tecnològics com les tècniques de filtració millorades i una bona circulació de l'aigua del vas han permès una reducció significativa en la despesa d'aigua en les últimes dècades.

Piscines sostenibles amb estanqueitat dels vasos

Estanqueïtat de vasos

Les piscines d'Espai Piscines Graf, fabricades com monoblocs de polièster sense juntes, asseguren l'absència de fuites en els vasos.

Piscines sostenibles amb cobertes eficients

Seguretat i evaporació de l'aigua

Les cobertes poden reduir Les cobertes poden reduir significativament l'evaporació de l'aigua, a més de millorar la seguretat i facilitar la neteja.

Piscines sostenibles: clorador EVO basic

Tractament de l'aigua

Pel manteniment eficient de la teva piscina, escull el sistema de cloració salina d'EvoLinK. Minimitza l'ús de productes químics!

Piscines sostenibles: bomba zodiac E30iQ

Bombes eficients

La bomba de piscina assegura la circulació i filtració de l'aigua, mantenint la piscina neta i equilibrada químicament.

Piscines sostenibles: il·luminació LED

Il·luminació LED

L'ús d'il·luminació LED és una opció que pot reduir significativament el consum elèctric de les piscines. 

Piscines sostenibles: robot de neteja

Neteja de la piscina

Els sistemes de neteja eficients, com els netejafons automàtics o els robots netejafons, també són importants per reduir el consum energètic de les piscines. 

Piscines sostenibles: filtració eficient

Filtració eficient

La nostra tecnologia de filtració avançada garanteix aigua nítida i cristal·lina, assegurant una piscina sempre en òptimes condicions. 

Piscines sostenibles: plaques solars

Ús d'energia solar

Amb els sistemes d'energia solar converteix la teva piscina en un espai sostenible i eficient energèticament.

Piscines sostenibles: climatització aigua

Climatització de l'aigua

Mantén la temperatura perfecta a la teva piscina durant tot l'any amb els nostres sistemes de climatització d'aigua.

L'impacte ambiental de les piscines pot ser significatiu, però mitjançant la implementació de les mesures mencionades és possible mitigar la nostre petjada ecològica i fer que les piscines siguin més respectuoses amb el medi ambient.

És responsabilitat de tots implicar-se en la sostenibilitat de les piscines i fer que aquestes instal·lacions siguin una opció més sostenible per gaudir de l'estiu i del bany.