Blog

Piscines Spa de polièster

T’agradaria arribar a casa, cansat de treballar, i poder gaudir d’un bany tonificant d’hidroteràpia? Tens pensat o busques alguna manera de poder relaxar-te a casa, però no saps com?

No et preocupis, a Espai Piscines Graf t’assessorem i t’orientem sobre el tipus de Spa que cobreixi millor les teves necessitats i que s’adapti a l’espai i l’entorn del qual disposes. 

Piscines Spa de polièster, Espai Piscines Graf

Avantatges de les piscines Spa de polièster

Una de les grans avantatges de tenir la teva piscina Spa de polièster privada, és que la podràs gaudir durant tot l’any, ja que té un sistema climatitzat, i no dependràs d’horaris per poder-la utilitzar lliurament sempre que ho desitgis.

També ofereix avantatges saludables, ja que, quan et relaxes i alliberes tensió, la pell es veu més llisa i brillant. Aconseguiràs una relaxació muscular i, a més a més, la calor t’ajudarà a alliberar toxines.

Beneficis de la hidroteràpia

La hidroteràpia, com la mateixa paraula indica, és una teràpia mitjançant l’aigua, ja sigui de forma mecànica (a través de la pressió de l’aigua), tèrmica (modificant la temperatura de l’aigua) o química (utilitzant substàncies químiques).

Alguns dels beneficis que obtindràs gràcies a la hidroteràpia són:

  • Millorar la circulació vascular.
  • Estimular el sistema immunitari.
  • Alleujar contractures, lumbàlgia o tendinitis.
  • Reduir l’estrès, ajudant a la recuperació de trastorns depressius i d’ansietat.
  • Respirar amb més facilitats.

Material Polièster

Les nostres piscines Spa de polièster són fabricades de forma artesanal a les nostres instal·lacions. A més, compleixen la normativa de fabricació de piscines de polièster reforçades de fibra de vidre.

Aquest material té una estructura robusta que no es deforma i presenta uns acabats de màxima qualitat.

Treballar amb material de bona qualitat t’assegurarà una major durabilitat.

Manteniment d’un Spa

El manteniment d’un Spa és bastant similar al d’una piscina però amb algunes diferències a tenir en compte. Has de pensar que un Spa és un estanc d’aigua calenta i, per tant, s’ha de fer-hi un manteniment periòdic. 

La neteja de la piscina Spa és senzilla, podràs netejar el filtre fàcilment esbandint-lo bé amb aigua per treure tota la brutícia. Així el filtre  farà la seva funció correctament.

Que t’ha semblat? Ara ja has trobat el teu racó per poder relaxar-te i gaudir dels grans beneficis que t’ofereix una piscina Spa. Podràs passar l’estona amb amics o familiars després d’haver estat moltes hores a la feina, amb un refresc i fer “petar la xerrada” si ho desitges.

Per qualsevol dubte o aclariment en l’elecció del teu Spa, restem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf