Blog

Practicar esport suau a la piscina i relaxar-te a l’estiu

Amb l’estiu arriba la calor, una època per buscar el relax amb la família i gaudir de la piscina amb amics. Però tot no queda aquí, si tens decidit seguir amb aquest ambient íntim i practicar esport suau a la piscina pots buscar la que millor s’adapti als teus desitjos. De la mateixa manera, pots trobar accessoris que respectin el medi ambient i evitin el malbaratament d’aigua.

Pots instal·lar filtres de baix consum energètic, productes pel tractament de l’aigua respectuosos i biodegradables o climatitzar la piscina amb la utilització d’energies renovables.

Una piscina llarga per nedar, una cascada per relaxar-te, accessoris esportius a dins l’aigua, materials sostenibles que s’adaptin a les teves necessitats… A Espai Piscines t’aconsellem i et guiem per prendre una de les decisions més importants a l’hora de fer volar la imaginació pel teu jardí.

Font per relaxar-te i practicar esport suau a la piscina

Esport a la piscina

Si el que busques és una estona agradable d’entrenaments o exercitar el cos durant l’estiu, practicar esport suau a la piscina és una activitat que cada vegada té més seguidors. Un dels primers factors a tenir en compte és la llargària de la piscina. Si el que vols és practicar natació, necessitaràs una piscina que s’adapti a aquesta necessitat. A més, a Espai Piscines comptem amb equips de natació a contracorrent, per si el que vols és entrenar a casa.

Tanmateix, també hi ha altres maneres de gaudir d’un estiu saludable i mantenir-se actiu física i mentalment. Els accessoris a dins de l’aigua estan de moda. Reaitza aquagym amb total llibertat o instal·la una cinta de correr aquàtica. Descobreix el nostre catàleg d’accessoris i gaudeix de la piscina a l’època de l’any que triïs.

Renolit Alkorplan Touch Relax

Relaxa’t practicant ioga

També hi ha estones més tranquiles, on el teu principal objectiu és relaxar-te a la piscina. I no hi ha problema: pots instal·lar una cascada d’aigua per gaudir d’un espai de calma i tranquilitat. Per gaudir-la durant el dia o durant la nit amb llums led.

A més, si vols fer ioga o pilates, pots afegir materials de coronació, com fusta, per practicar esport suau a la piscina, ja sigui a dins o fora. Tonificar, relaxar i trobar l’equilibri a la teva piscina després de tot l’estrès acumulat durant el dia. És pràctic perquè podràs fer-ho a qualsevol època de l’any.

Piscina sostenible y eficiente

És important triar la piscina ideal per fer esport i gaudir de l’estiu. Així mateix, també importa la instal·lació de diversos accessoris per aconseguir una piscina acollidora, sostenible i en la qual et puguis relaxar.

Demana’ns pressupost sense compromís. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf