Blog

Comparativa de preu piscina de polièster i piscina d’acer

Tens un jardí increïble amb un espai preciós i estàs somiant en posar-hi una piscina, però no saps quina escollir? Dubtes entre una piscina de polièster o una d’acer? En aquest article farem una comparativa entre el preu piscina de polièster i una piscina d’acer i respondrem els dubtes més importants perquè escullis la piscina més adequada segons les teves necessitats i pressupost.

T’ajudem i assessorem perquè puguis prendre la millor decisió i gaudir d’aquest estiu a casa teva com mai havies fet abans.

Piscina de polièster o d’acer?

Per quina t’hauries de decantar, una piscina d’acer o de polièster? No existeix una piscina millor que un altre, cada una té els seus avantatges i inconvenients.

El preu no és l’única cosa que ens hem de fixar, aconsellem tenir present altres factors per a determinar quina s’adapta més al que estàs buscant. Quines són les teves necessitats, els materials i la seva durabilitat, la ubicació de la piscina, accessoris incorporats i en últim terme el pressupost.

Piscines de polièster o prefabricades

Les piscines de polièster o prefabricades, són piscines que no necessiten cap tipus d’obra per a la seva construcció, estan creades amb una sola estructura i són totalment estanques. Des d’Espai Piscines fabriquem vasos de polièster de forma artesanal a les pròpies instal·lacions amb l’ús d’alta tecnologia. L’acabat gelcoat és de màxima qualitat, i aportat un aspecte llis i brillant.

L’avantatge principal de les piscines de polièster és que es poden instal·lar directament sobre la grava, sense la necessitat de posar-hi un llit de formigó. Gràcies a la seva robustesa no es deformen, les parets són uniformes en tot el vas i garanteixen que la piscina mantindrà la seva forma original i estanquitat. Un altre avantatge important de les piscines de polièster és que la neteja i manteniment és més senzill i fàcil de realitzar. Si parlem de desavantatges, les piscines de polièster estan limitades pel que fa al disseny i podràs escollir només entre les mides disponibles del fabricant.

Tipus de piscines de polièster

En el mercat pots trobar diferents dimensions i formes de piscines de polièster. Les mides més conegudes són les piscines de polièster Ronyó, Romana, Rectangular, Pandora i finalment la piscina de polièster spa.

Piscines d’acer, dissenys innovadors

Les piscines d’acer són una bona alternativa si vols personalitzar la teva piscina al 100%. Podràs arribar a crear un disseny innovador i totalment adaptat al teu terreny. Els materials emprats permeten construir i desenvolupar vasos, escales i plataformes de sortida al teu gust.

L’acer és un material antilliscant i suau que permet crear un espai de bany segur per a tota la família. La reducció del pes respecte a altres tipus de materials permet implementar-se en terreny complicats, com espais molt petits, o inclús a terrasses o àtics. Els avantatges de les piscines d’acer és que es tracta d’un material resistent i de gran durabilitat. A més a més podràs escollir la forma personalitzada i adaptar-ho al jardí de casa. Tanmateix, el temps de construcció és major que una piscina de polièster.

Tens a la teva disposició múltiples acabats d’acer; acabats d’acer Xtreme, Touch o Ceramics. Des d’Espai Piscines aconsellem els nous acabats touch, dissenys exclusius en 3D inspirats en la naturalesa, aconseguiràs un resultat modern, elegant i únic. 

Renolit Alkorplan Touch Relax

Quant costa instal·lar una piscina de polièster?

Les piscines de polièster són les reines de la majoria de jardins particulars. El preu final dependrà dels accessoris que instal·lem, no obstant habitualment les piscines de polièster solen ser més barates que les piscines d’acer.

Si comparem preus, el vas d’una piscina de polièster (Graf Xelida 4,75m x 2,45m x 1,45m) es pot adquirir aproximadament a partir dels 10.000€. Recorda que cal afegir-hi a part la filtració, la coronació, el sistema de manteniment, el transport i el muntatge de la piscina. Per les mateixes dimensions, una piscina d’acer al tractar-se d’una construcció personalitzada costa entre un 10% i 20% més que una piscina de polièster.

Instal·lació piscina de polièster

A llarg termini suposa un estalvi comprar una piscina de polièster?

Les piscines de polièster són de gran qualitat, no obstant els materials d’acer tenen una major resistència i durabilitat a llarg termini. Tanmateix, si fem el correcte manteniment del vas i cuidem la piscina podem fer-la durar tota una vida! Aconsellem incorporar un cobertor per a protegir l’aigua i les parets del vas de la llum solar.

Demana’ns pressupost sense compromís i en pocs dies podràs gaudir d’una piscina al jardí de casa teva. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf