Blog

Procés de fabricació d’una piscina de polièster a Espai Piscines Graf

Quan et planteges de construir una piscina al jardí de casa teva, a part dels dubtes habituals del color del vas, del tipus de coronació i dels accessoris, el primer que un dubta és si és millor fer-la d’obra o de materials més moderns com és el polièster.

Les piscines d’obra presenten alguns inconvenients. Per una banda el procés de construcció és lent i se sol allargar mesos, el material i les hores dels operaris cada vegada s’encareixen més i sempre hi sol haver-hi costos addicionals als previstos inicialment en el pressupost. Per altra, un problema recorrent és que quan hi ha petits moviments del terreny se solen produir esquerdes i en conseqüència fuites d’aigua difícils de resoldre.

Alhora de plantejar-se la construcció amb materials alternatius com és el polièster un dels principals dubtes és que ningú sap exactament com es construiexen. Per aquest motiu, a continuació t’expliquem els passos principals.

Espai Piscines Graf, construcció de piscines de polièster des de fa 36 anys

Les piscines de polièster-vinilèster són una opció popular i atractiva per als amants de les piscines. A Espai Piscines Graf, una empresa especialitzada en aquest tipus de piscines a la província de Girona, ens dediquem al disseny, construcció, instal·lació i manteniment d’aquestes meravelloses estructures aquàtiques. 

Vinilèster, resina utilitzada a l’aeronàutica i la nàutica

El procés de fabricació d’una piscina de polièster-vinilèster comença amb la producció artesanal del vas de la piscina. A Espai Piscines Graf, utilitzen tècniques tradicionals combinades amb maquinària d’alta tecnologia per crear vasos duradors i de qualitat. El material utilitzat per aquest procés és el vinilèster, una resina que ofereix propietats mecàniques i nivells de resistència excel·lents. Aquest material s’utilitza àmpliament en sectors com l’aeronàutica i la nàutica, demostrant la seva durabilitat i qualitat.

Assecat meticulós

Després de l’elaboració artesanal del vas de la piscina, es procedeix a l’assecat meticulós per garantir que la superfície sigui lliure de qualsevol humitat. Un cop assecat, es desmunten els motlles i es retallen amb precisió les vores i els forats necessaris per als drenatges. A continuació, la piscina és carregada amb cura en un vehicle de transport per ser enviada al seu destí final.

Sistema de reforços

Una característica destacada de les piscines de polièster Graf és el sistema de reforços que s’incorpora en el seu disseny. Aquests reforços són essencials per proporcionar resistència estructural i durabilitat a la piscina. S’inclouen reforços per a les escales, així com reforços verticals, horitzontals i perimetrals a tota la piscina. Això garanteix una construcció robusta i una vida útil llarga de la piscina.

L’estructura de les piscines de polièster Graf es basa en l’ús de reforços metàl·lics horitzontals, verticals i perimetrals, a més de la zona de l’escala i la persiana. Aquests reforços ofereixen una base sòlida per a la piscina i contribueixen a mantenir la seva integritat estructural al llarg del temps.

Calaix integrat per a la persiana

A més, les piscines de polièster Graf també compten amb un calaix integrat per a la persiana. Aquesta persiana és una opció excel·lent per protegir l’aigua de la piscina quan no s’utilitza, evitant la brutícia, la pèrdua de calor i l’evaporació. A més, proporciona una barrera de seguretat per prevenir caigudes accidentals de persones i mascotes a la piscina.

La persiana enrotllable de les piscines de polièster Graf compleix els estàndards de seguretat, com l’estàndard NF P-90 308. Aquesta persiana és senzilla i estèticament agradable, i el seu mecanisme està integrat en una caixa de polièster que forma part de l’estructura de la piscina, sense afectar la zona de bany. Aquesta solució de seguretat proporciona tranquil·litat als propietaris de piscines, ja que compleix amb les normes de seguretat i evita accidents no desitjats.

Possibilitat de múltiples accessoris

A més de la fabricació de piscines de polièster-vinilèster, Espai Piscines Graf també ofereix una àmplia gamma d’accessoris per a piscines. Aquests accessoris inclouen cobertes de seguretat, escalons, il·luminació, sistemes de neteja i molts altres productes que complementen la seva piscina de polièster. Això permet als clients personalitzar i millorar la seva experiència de piscina, adaptant-la a les seves necessitats i preferències individuals.

Procés de fabricació artesanal amb maquinària d’alta tecnologia

En resum, el procés de fabricació d’una piscina de polièster-vinilèster a Espai Piscines Graf combina l’artesania tradicional amb la utilització de maquinària d’alta tecnologia per crear piscines duradores i de qualitat. Les piscines de polièster Graf ofereixen avantatges com reforços estructurals, una estructura sòlida i la opció de la persiana enrotllable per a la seguretat. Amb l’ampli ventall d’accessoris disponibles, els clients poden personalitzar la seva piscina per satisfer les seves necessitats i gustos individuals. Si esteu pensant en construir una nova piscina o reformar la vostra piscina actual, les piscines de polièster-vinilèster d’Espai Piscines Graf són una opció excel·lent a tenir en compte.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf