Blog

Pros i contres d’una piscina de Plexiglas

Si tens dubtes en la tria, una llista de pros i contres d’una piscina de Plexiglas pot ajudarte a decidirte pel seu caràcter innovador i modern. Una luxosa piscina de disseny al terrat és una idea que portes anys somiant i que avui Espai Piscines la pot fer realitat. Actualment, les piscines de Plexiglas són tendència en el mercat per les infinites possibilitats de disseny que ofereix.

Les finestres subaquàtiques realitzades en acrílic Plexiglas® són resistents, impermeables, molt estètiques i fàcils de netejar. Les piscines fetes amb aquest acrílic ens ofereixen resultats espectaculars, donant un toc de modernitat, luxe i disseny a la teva casa. 

Piscina de plexiglas, piscina desbordant, Espai Piscines Graf

Aquest ampli ventall d’alternatives permet construir piscines de diverses mides i profunditats, transmetent una sensació única. S’ajusta a qualsevol necessitat, escollint entre una llarga llista d’acabats, formes i colors.

La tria dependrà del teu desig, a més d’altres aspectes com l’espai de què disposem, l’entorn, el disseny, la resistència, el manteniment i el cost final. Parlarem doncs, dels pros i contres d’una piscina de Plexiglas.

Disseny

El Plexiglas és un material molt versàtil, moldejable i que permet fabricar a mida per a qualsevol tipus forma, recta o corba. Això facilita la possibilitat d’instal·lar un acabat tipus infinity o bé construir una piscina on la totalitat del vas és plexiglas. Aquest últim model, ens permet veure l’interior de la piscina des de qualsevol angle.

Si t’agrada relaxar-te i passar estones amb els amics i la família, el plexiglas és el material que necessites. A més, en cas de tenir clar el disseny que vols donar-li a la teva piscina, és l’idoni per fer-ho de manera moderna i destaquen tot allò que vulguis: escales de luxe, il·luminació LED…

Si després d’aquest llistat de pros i contres d’una piscina de Plexiglas et decideixes per contruir-la al terrat, podràs banyar-te a la piscina mentre gaudeixes d’unes extraordinàries vistes a l’exterior. Una sensació que no té preu.

Preu

Si buscar aquesta sensació és el teu objectiu, no hi ha problema. Les piscines de Plexiglas van de la mà de la innovació, amb infinitat d’estils minimalistes. I tot i ser un material acrílic, està molt per sobre que la resta d’aquests. Destaca per ser rígid, totalment incolor i inert a moltes substàncies corrosives.

Al tractar-se d’un material de disseny espectacular, duresa contrastada i màxima resistència, està clar que té una bona relació qualitat preu. Un producte de màxim nivell i únic en el món. Per trobar aquest resultat únic, apostar pel Plexiglas és l’opció més rentable.

Durabilitat 

Aquest aspecte avantatjós el trobem també en l’apartat de la durabilitat. L’acrílic és 25 vegades més resistent que el cristall, més transparent i lluminós, reté més la calor i no s’esquerda per ser un sol bloc sense laminació.

Com dèiem abans, té una duresa contrastada i, a major duresa, major resistència i, a posteriori, més seguretat. El Plexiglas és un 63% més lleuger que el vidre, ja que la seva densitat és menys de la meitat que la d’aquest, i té una resistència als impactes 15 vegades major.

Finistres i piscines de Plexiglas

Manteniment

En comparació amb altres piscines, les que són fetes de Plexiglas tenen un manteniment diferent. Així que és important preocupar-nos en trobar productes adequats, innovadors i amb la qualitat que necessita aquest acrílic.

És recomanable utilitzar un cobertor i el netejafons automàtic Graf, ja que estalviaràs temps i esforç. I aquesta comoditat que atorga al client és una altra avantatge d’aquestes piscines.

Amb un bon manteniment, podràs utilitzar la piscina les vegades que vulguis. Gaudir de les estones amb la família i de les tardes de festa amb els amics, mantenint el mateix aspecte i la brillantor del primer dia.

Ja coneixes més al detall els pros i contres d’una piscina de Plexiglas, un material que et permetrà dissenyar al teu gust la piscina dels teus somnis. Per qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf