Blog

Quan estàs disposat a invertir per una piscina de Plexiglas?

Quan et planteges de fer-te una piscina, saps que és moment important, una decisió que et marcarà en els propers anys. Saps que la tria quedarà per sempre emmarcada al jardí, a la terrassa o a l’àtic de casa teva. Per nosaltres un bon disseny és clau per aconseguir l’estil que busques. Un disseny d’avantguarda, que marqui tendències, un disseny amb empremta d’autor, únic… Això és el que has de buscar, això és el que t’oferim. Ara bé, saps quan has d’invertir per una piscina de Plexiglas?

A partir d’aquí el preu és molt relatiu. Quan has trobat el que busques, segur que estàs disposat a pagar-ho. Al final els somnis, amb Espai Piscines Graf tenen preu. Ets una persona que busca l’estètica sublim, un estil minimalista, i per això sabem que hem d’apostar per materials innovadors, poc vistos i a l’abast de poques persones. Sí, estem parlant del Plexiglas®, un material revolucionari que poc té a veure amb la resta d’acrílics.

Fixa’t en les finestres subaquàtiques que realitzem en acrílic Plexiglas®. Les instal·lem només en piscines de disseny exclusiu amb soterranis adjacents que aprofiten les finestres per il·luminar amb llum natural aquests espais.

Invertir per una piscina de plexiglas, Espai Piscines Graf

També les podem instal·lar en piscines amb sistema de desbordament tipus infinity o piscines totalment en Plexiglas sobre el terreny. Si el teu somni és que la piscina tingui una forma determinada, la fabriquem recta o corba amb la mateixa resistència. Aquestes finestres també es poden utilitzar en piscines, per a l’observació d’esports aquàtics, en zoos i aquaris, per a ús industrial i dissenys arquitectònics.

Invertir per una piscina de plexiglas, Espai Piscines Graf

Parlant del material, has de saber que l’Acrílic Plexiglas és d’alta qualitat i disposa de 30 anys de garantia davant de l’engroguiment. L’acrílic és una resina plàstica que s’obté de la polimerització del metacrilat de metil. La fórmula de la molècula és (C5O2H8)n i el seu nom és polimetil metacrilat, també conegut com a PPMA. L’acrílic destaca davant d’altres plàstics transparents, com el policarbonat o el poliestirè, per ser rígid,  totalment incolor, inert a moltes substàncies corrosives i especialment per la seva gran resistència a la intempèrie i a l’envelliment. L’Acrílic és 25 vegades més resistent que el cristall, més transparent i lluminós, reté més la calor i no s’esquerda per ser un sol bloc sense laminació. Alhora, és un 63% més lleuger que el vidre ja que la seva densitat és menys de la meitat que la d’aquest.

D’entre els models que fabriquem, les finestres subaquàtiques de Plexiglas d’Underwater Windows® són actualment les millors del mercat, son les més top, entre d’altres raons,  gràcies al tipus de material amb el qual estan realitzades: Acrílic Plexiglas®.

Invertir per una piscina de plexiglas, Espai Piscines Graf

Alhora d’escollir el model pensa en finestres acríliques rectangulars «Four Sides» proporcionen efectes espectaculars a la seva piscina; o el model «OpenTop» que estan suportades per tres costats de la piscina mentre que la part superior no queda subjecta; les finestres model «Bottom» que es poden instal·lar en el fons de la piscina, sobre un soterrani, per il·luminar aquest espai amb llum natural; les finestres acríliques rodones són molt populars per a l’observació de natació, exercicis aquàtics o classes de busseig; les overflow, finestres desbordants i en cantonada es podran proporcionar sempre que la seva aplicació ho permeti, i les finestres corbes, que es poden realitzar a la mida que necessitis.

Intervenen varis factors respecte al que estàs disposat a invertir per una piscina de plexiglas. És important valorar la forma, el disseny, si es busca una finestra subaquàtica o bé una piscina desbordant, entre altres opcions.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf