Blog

Quan estàs disposat a invertir per una piscina sostenible?

Quan et planteges fer-te una piscina a casa, volem preguntar-te quan estàs disposat a invertir per una piscina sostenible? En la societat actual se’ns presenten problemàtiques i reptes importants, com el canvi climàtic, que requereix de ser afrontat amb urgència per pal·liar els danys irreversibles que està generant. Cal que sigui afrontat per a un desenvolupament global sostenible que permeti eradicar les desigualtats i la pobresa, protegir el medi ambient i garantir la prosperitat de la societat. Però també cal que cadascú, de forma individual aporti el seu granet de sorra de forma conscient. Sabent de la teva preocupació pel medi ambient que des d’Espai Piscines Graf compartim, oferim en les nostres piscines la possibilitat de ser sostenibles amb les següents característiques:

Cloració Salina

Un dels aspectes més comuns al decidir invertir per una piscina sostenible és la Cloració Salina. Amb els sistemes de cloració salina d’Espai Piscines Graf l’aigua no requereix de la utilització de productes químics per a mantenir-se neta i en bones condicions. Amb la cloració salina es protegeix el medi ambient alhora que es millora la higiene i la salut.

Invertir en una piscina sostenible, Espai Piscines Graf

Energies renovables

En coherència amb el Protocol de Kyoto sobre el canvi climàtic que limita les emissions i fomenta les energies renovables, des d’Espai Piscines Graf utilitzem energies renovables com la solar o la tèrmica per escalfar la temperatura de l’aigua. A més de no malbaratar recursos finits, gràcies a les energies renovables pots allargar unes quantes setmanes la temporada de bany. Alhora, augmentar i mantenir la temperatura de l’aigua de la teva piscina és importantíssim per evitar llençar aigua cada temporada de bany.

Invertir en una piscina sostenible, Espai Piscines Graf

Tecnologia Blue Connect

Gràcies  a la utilització dels darrers sistemes intel·ligents Blue Connect, et podràs personalitzar el bany, mesurant i regulant de forma contínua els paràmetres principals de la piscina gràcies al seu sensor «4 en 1». Podràs parametritzar el pH, la temperatura de l’aigua, l’ORP (Redox) i la conductivitat. Gràcies a aquest sistema podràs controlar la qualitat de la teva aigua en tot moment i així garantiràs que utilitzes la quantitat de productes òptim per al seu manteniment. Així, la utilització de productes químics corrosius adequats per a la neteja o desinfecció es redueixen a mínims.

Invertir en una piscina sostenible, Espai Piscines Graf

Sistemes de filtració

Una alternativa de més durabilitat i sostenible respecte la sorra silícia és el filtrat a través de vidre. Gràcies a aquest filtrat s’aconsegueix eliminar partícules més petites i fines i no es desgasta amb el pas del temps. El vidre prové de material reciclat, amb la qual cosa és molt respectuós amb el medi ambient. A més, en aconseguir tants bons resultats amb el filtrat, estalvia la utilització de productes químics amb la mateixa finalitat. La utilització de prefiltres també evita que la brutícia arribi al filtre, amb la qual cosa evitem la utilització d’aigua sovint per netejar el filtre amb el conseqüent malbaratament.

Si els estudiosos del clima en el món afirmen que l’activitat humana és molt probablement la causa principal de l’augment de la temperatura registrat des de mitjans de segle XX, totes les persones tenim la responsabilitat d’aportar-hi el nostre granet de sorra. Des d’Espai Piscines Graf fa més de 30 anys que treballem en aquesta línia, perquè construir, reparar i aconseguir un món més verd és possible.