Blog

Quan estàs disposat a invertir per una piscina?

Sabem que no és fàcil decidir quina és la millor piscina per al teu cas particular. En una decisió d’aquest tipus intervenen diversos factors, i un d’ells és l’econòmic. Per això et preguntem, quan estàs disposat a invertir per una piscina?

El perquè d’aquesta pregunta és molt senzill. Sabem de primera mà que la decisió de comprar-te una piscina va molt més enllà del factor econòmic. És una inversió que faràs potser només una vegada a la vida i per això és molt important que no et precipitis i que no centris aquesta decisió només en els euros.

Quan estàs disposat a invertir per una piscina?

És per això que et plantegem a continuació aspectes a tenir en compte de manera que siguis capaç de valorar quines característiques i/o especificacions t’interessen i a partir d’aquí fixar-te un objectiu econòmic. Tenir en compte diversos elements referents al material, accessoris, manteniment, etc. farà que en un futur immediat estalviïs molts diners.

Per demanar un pressupost i saber exactament quant necessites invertir per una piscina és important que tinguis en compte aspectes com:

 • Vols una piscina prefabricada o una piscina a mida?
 • Vols cloració salina o cloració estàndard?
 • Vols netejar la piscina manualment o vols que es netegi de forma automàtica?
 • Prefereixes estar pendent constantment de l’estat de salut de la teva piscina o vols tenir avisos automàtics quan necessitis revisar algun paràmetre de la teva piscina?
 • Vols una piscina que sigui el màxim de respectuosa amb el medi ambient o que compleixi els estàndards ambientals mínims obligatoris?
 • Vols allargar la temporada de bany o amb els mesos d’estiu és suficient?
 • Vols que disposi d’un sistema d’il·luminació led de baix consum o un de convencional?
 • Vols utilitzar energies renovables com a font d’alimentació o prefereixes energies convencionals finites?
 • Vols incorporar-hi elements de seguretat (tanques, protectors, etc.) o no et son necessaris?
 • Vols incorporar-hi elements de decoració (coronació amb diversos materials, acabats determinats) o et son prescindibles?
 • Vols incorporar-hi accessoris (dolls, dutxes, escales, per practicar esport) o no els necessites?

Quan ja t’has plantejat totes aquestes preguntes és quan tens definit quin tipus de piscina vols i per tant pots fer-te una idea del que hauries d’invertir d’acord amb les teves necessitats. De totes maneres no et preocupis, disposem d’un ventall de professionals al teu abast perquè t’ajudin a prendre la millor decisió i a presentarte un pressupost detallat d’acord amb les teves necessitats.

A partir d’aquí, podràs escollir augmentar o reduir la inversió, tot eliminant o incorporant elements. Recorda que determinats accessoris et poden fer estalviar, a mig termini, temps i diners.

Treballarem per construir la piscina dels teus somnis. Una piscina que et sigui còmode, estèticament segons els teus gustos i requisits. Per a qualsevol consulta no dubteu a contactar-nos. Som especialistes en piscines des de fa més de 30 anys.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf