Blog

Quant costa mantenir una piscina sostenible?

L’escalfament global de la terra no és una teoria és una realitat. La progressiva desaparició de camps de sembra, de boscos i de milers d’espècies cada any és una evidència. Davant de les conseqüències nefastes i irreversibles que genera el canvi climàtic, causada principalment per la mà de l’home, fa que ens haguem de replantejar moltes coses.

Per això, els tècnics des d’Espai Piscines Graf fa temps que treballem amb materials més sostenibles per a què fer el manteniment d’una piscina sigui el màxim de respectuosa amb el medi ambient. 

Cloració salina, l’alternativa sostenible a la cloració convencional

Una de les opcions per a valorar quant costa mantenir una piscina sostenible és la cloració salina. La cloració és un procés a través del qual s’afegeix sal comuna (clorur sòdic) a l’aigua, i a través d’un aparell elèctric que separa el clor del sodi s’aconsegueix una desinfecció total de la mateixa. El sistema de cloració salina és més sostenible que el convencional i genera una despesa de manteniment molt menor. Veuràs, a més, que la qualitat de l’aigua esdevé incomparable.

Cloració Salina. Espai Piscines Graf. Piscona sostenible i eficient

Alhora, pensant amb els teus, amb la cloració salina s’han acabat els ulls vermells, la pell resseca o el cabell cremat. També evites les abelles, que s’allunyen de l’aigua salinitzada. I evitaràs despesa d’aigua en no haver-te de dutxar per eliminar el clor de les piscines convencionals. La pressió osmòtica inferior en aigua salada farà que la teva sensació de benestar i relax sigui superior. I el més important, reduiràs dràsticament la necessitat d’utilitzar productes químics.

Blue Connect, l’analitzador intel·ligent d’Astral Pool per a la teva piscina

Les piscines intel·ligents garanteixen ser més respectuosos amb el medi ambient. L’aparell Blue Connect d’Astral Pool ofereix una tecnologia d’última generació que mesura l’estat de l’aigua de manera contínua i fiable. Tecnologia smart al teu servei que es comporta de manera sostenible i intel·ligent. Gràcies al seu sensor 4 en 1 obtindràs en tot moment l’estat de l’aigua de la teva piscina: pH, temperatura de l’aigua, ORP (Redox) i conductivitat.

Analitzador d'aigua Blue Connect per a piscines

Els resultats d’aquest anàlisi s’envien constantment al teu smartphone. La informació periòdica dels diferents nivells fa que evitis l´ús de productes químics innecessaris, de forma excessiva, la qual cosa afavoreix que sigui més respectuós amb el medi ambient. Alhora, no hauràs de canviar mai l’aigua perquè sempre la trobaras sana. Per tant, hi ha un estalvi important d’aquest bé preuat, escàs i finit com és l’aigua. Alhora, també disminueix el consum elèctric dels equipaments que dispensen productes.

Netejafons automàtics, la millor garantia de neteja i sostenibilitat

Per garantir el manteniment de la piscina és important netejar periòdicament el vas, és a dir, parets i fons. Per fer-ho disposes bàsicament de tres opcions. Un sistema és el manual, com si tinguessis una fregona a les mans amb un pal llarg per netejar les parets. Un segon sistema és un robot automàtic, com l’aspiradora que corre sola per casa… això sí, amb la dificultat d’haver-lo de posar i treure amb el fil per donar-li corrent, etc.

El tercer sistema que et presentem és el Netejafons Automàtic de Graf, un sistema integrat a la piscina que genera la màxima comoditat per al client. Funciona a través d’un dispositiu d’aigua a pressió, que remou la brutícia del terra i les escales sense necessitat d’accessoris addicionals. Consisteix en una sèrie de dispositius de neteja que s’eleven uns mil·límetres sobre el sòl per llançar un raig d’aigua amb una durada i direcció precises. La neteja contínua d’aquest sistema evita també de forma important l’ús de productes químics per a mantenir l’aigua neta i per tant, a curt termini genera un estalvi important.

https://www.piscinasgraf.com/netejafons-automatic-piscines/

Veiem doncs que per valorar quant costa mantenir una piscina sostenible s’han de prendre varies decisions al respecte. Depenent dels tipus de productes i tractaments que vulguis per a la teva piscina, aquesta augmentarà o disminuirà de cost. Valora quins aspectes són essencials a la teva piscina i tindràs una visió més clara dels costos d’aquesta.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf