Blog

Quant val una piscina transparent?

Abans de preguntar-te quant val una piscina transparent, et volem mostrar una reflexió d’un dels nostres testmionis:

“Als vespres solo sortir fora a l’àtic a prendre la fresca, m’agrada veure les llums de la ciutat a baix i les estrelles des d’allà i més aquests dies de toc de queda que a les deu de la nit hem de ser a casa. Amb el confinament m’he adonat realment de la sort que tinc de tenir un raconet a casa tant agradable, hi he passat tan bones estones aquests mesos de més calor! La veritat és que m’he adonat que les millors vacances de la meva vida les he passat, amb els meus, a casa”.

“El que sí que hi he trobat a faltar és tenir una piscina perquè els meus fills gaudeixin al màxim ara que son petits, per cuidar-nos amb la meva dona i preservar l’amor tan immens que ens sentim l’un per l’altre, pels meus pares que per sort estan bé de salut però es fan grans, una piscina per prendre un gintònic amb els amics, una piscina per relaxar-me quan arribo de treballar…”

Quant val una piscina transparent? Espai Piscines Graf

Escoltant la veu de testimonis com tu, des d’Espai Piscines Graf estem fent un gran esforç per dissenyar piscines lleugeres, que es puguin adaptar a les necessitats i a les formes d’un àtic o d’una terrassa.

Quant val una piscina transparent? Espai Piscines Graf

Un dels somnis que moltes vegades ens feu arribar és disposar d’una piscina transparent. Les finestres transparents que fabriquem amb acrílic Plexiglas® s’instal·len en piscines de disseny amb acabats de desbordament tipus infinity o piscines amb una o més cares amb aquest material tant modern i elegant. Per la seva lleugeresa i resistència son molt adequades per a àtics i terrasses i es poden fabricar a mida per a qualsevol tipus d’instal·lació, en forma recta o corba, amb la mateixa resistència.

L’acrílic de Plexiglas® d’alta qualitat té 30 anys de garantia davant de l’engroguiment i és 25 vegades més resistent que el cristall, més transparent i lluminós. Com que és d’un sol bloc sense laminació, no s’esquerda.

Quant val una piscina transparent? Espai Piscines Graf

Les finestres converteixen la piscina en un espai únic, personal, original i luxós. Estan de moda i augmenten l’atractiu de qualsevol piscina. Veuràs que sempre és el focus d’atenció. La seva transparència i lleugeresa transformen qualsevol racó en un espai encara més maco i atractiu.

Quant val una piscina transparent? Espai Piscines Graf

L’”Ice cube”, és un spa d’aigua transparent i desbordant realitzada amb acrílic amb el seu efecte de gel, que contribueix a la sensació de fred i il·luminat produeix un efecte molt especial. Imagina’t a l’estiu, amb el sol radiant sobre l’àtic i tu escoltant música i relaxant-te dins d’aquesta joia. L’Ice Cube és Plug&Play, pel que la seva instal·lació és molt senzilla.

Ja has vist que les possibilitats son moltes i espectaculars. Els preus poden ser molt variats i la típica pregunta de “quant val una piscina transparent” passa a un segon pla si posem damunt la taula tots els avantatges i sensacions que aquesta piscina et farà senetir.

Si t’instal·len materials fràgils la resistència i durabilitat seran molt limitades. Per això et recomanem els millors materials. Demana’ns pressupost sense compromís. Al final una piscina pot tenir un cost similar a un vehicle. Quin vehicle tens? Nosaltres et proposem que escullis una piscina de gamma alta. Per seguretat, longevitat, durabilitat, que s’adeqüi al teu espai, a les teves necessitats, a la teva estètica i que t’ofereixi les prestacions que et mereixes. Tu decideixes, conduir el camí cap a una piscina de gamma alta està a les teves mans.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf