Blog

Què és una piscina de PlexiGlas?

Què és el Plexiglas?

Per construir una piscina de Plexiglas, s’utilitza el material Plexiglas com el seu nom indica. Un material d’última generació d’aspecte similar al metacrilat que permet construir una piscina d’estètica espectacular amb resultats de durabilitat excepcionals. Alta resistència, qualitat i una brillantor exquisita faran de la teva piscina el lloc que sempre havies desitjat.

El PlexiGlass és un material acrílic d’alta qualitat amb elevada garantia que és 25 vegades més resistent que el vidre. És un material molt lluminós i molt més transparent que el vidre tradicional i reté molt millor el calor, de manera que afavoreix a l’estalvi d’energia per a mantenir la temperatura de l’aigua en nivells òptims.

Piscina de plexiglas, Espai Piscines Graf

Piscina de plexiglas: Elegància i estil

Amb la utilització del PlexiGlas aconseguiràs un resultat espectacular de la teva piscina. Una piscina amb molt d’estil, elegància i exclusivitat, ja que permet infinitat de mesures i de colors de manera que pots fer ús de la teva creativitat i dissenyar-la al teu gust, ja sigui amb acabats més rectangulars o bé amb formes més arrodonides.

Utilitza el PlexiGlas si el què estàs buscant és una piscina subaquàtica, una piscina amb unes finestres de somni o una piscina desbordant.

També és una de les opcions si el que es busca és una piscina al terrat, ja que s’aconsegueix un acabat brillant i amb un disseny exclusiu d’alt nivell. L’avantatge del PlexiGlass és que pel pes permet instal·lacions en superfícies que requereixen lleugeresa en ser un 63% més lleuger que el vidre, com pot ser en un àtic o a la part superior d’una vivenda.

Resistència i qualitat

L’ús del PlexiGlass per a la teva piscina és determinant quan es busca una resistència òptima en el seu acabat. El PlexiGlas és un material que té una alta resistència a l’impacte ja que és més lleuger que el vidre, però el seu material és més dur.

Finalment, val a destacar que aquest tipus de material ha de complir una sèrie de normes d’estandardització i de qualitat per a poder determinar que la seva composició i resistència és l’òptima.

Cas d’èxit d’una piscina de Plexiglas

A continuació et volem mostrar l’ús del PlexiGlas en un local musical que pretenia atraure a més públic amb un toc innovador. Va crear una finestra de PlexiGlas dins el club des d’on es veiés la piscina de l’Hotel. Una forma elegant i amb un disseny minimalista que va permetre que el local tingués un estil propi i molt diferent als de la zona.

Piscina de Plexi Glas al local Paparazzi Night Club de Dar es Salaam, Tanzania.

El club es diu Paparazzi Night Club, i es troba a Dar es Salaam, Tanzania.

““Durante el día, los clientes sentados en los taburetes pueden observar a los bañistas mientras nadan. Cuando está oscuro, la piscina ilumina el sótano, creando efectos de luz muy particulares”, va dir Moritz Meinesz, director del local.”