Blog

Quina dutxa queda millor amb la meva piscina?

És normal preguntarte quina dutxa queda millor a la teva piscina

Un dels components més fonamentals d’una piscina és saber quina dutxa queda millor. És important comptar amb una d’aquestes per completar el jardí amb el qual somies des de fa temps. Per aquest motiu, des d’Espai Piscines Graf, t’expliquem quins són els factors més decisius a l’hora de concloure quina dutxa triar.

Si vols afegir una dutxa i acabar de transformar la piscina en un espai lúdic pels més petits i de relaxació pels més adults, has de tenir en compte el material i disseny que faràs servir, la zona on la col·locaràs, la utilitat que li donaràs i quina relació vols que tingui amb la resta d’accessoris del jardí.

Les dutxes solars, de moda

És normal preguntarte quina dutxa queda millor a la teva piscina davant l’àmplia varietat de models que existeixen. Tanmateix, si el que vols és gaudir d’aigua temperada sense necessitat d’haver de gastar llum o gas, no hi ha una millor opció que les dutxes solars.

S’haurà d’instal·lar en una zona solejada, ja que, com més sol rebi la dutxa, abans tindràs aigua temperada. A més a més, hauràs de tenir en compte situar-la a prop d’una presa d’aigua que permeti que l’aigua marxi sense dificultat. I, per últim, que tinguin una gran alçada que permeti utilitzar-la tant els adults com els més menuts.

A Espai Piscines, t’oferim algunes que es poden adaptar al teu desig segons alguns aspectes a tenir en compte:

Dutxa solar Cobra

És la dutxa solar perfecta pels més petits de casa. Amb un disseny elegant i futurista, té una gran varietat de colors perquè, entre tots els membres de la família, escolliu la que més us agradi a tots.

Gràcies al panell solar, podràs escalfar l’aigua del seu dipòsit integrat de 32 litres i regular fàcilment el nivell de temperatura que surti de la dutxa i compta amb una segona aixeta per si algú només vol netejar-se els peus. 

La dutxa solar Cobra forma part de la gamma Formidra, és sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Així que, si el que vols és destacar aquest espai de la piscina amb un color viu, aquesta dutxa és la millor opció.

Una dutxa solar pot resoldre el teu dubte sobre quina dutxa queda millor

Dutxa Angel solar

Si el que busques és un disseny més minimalista i compacte, aquesta dutxa fabricada en alumini gris és perfecta. Compta amb una presa d’aigua freda que permet l’escalfament d’aquesta mitjançant un dipòsit acumulador d’alumini de 30 litres, aprofitant l’energia solar. La dutxa Angel solar incorpora una maneta monocomandament i un ruixador central amb sistema anticalç.

Un bon acompanyant que satisfarà les teves necessites d’una manera elegant i permetrà que la teva piscina continuï sent el centre d’atenció del teu jardí.

Dutxa Pluvium solar

Quan el que vols és que tots els elements del teu pati siguin luxosos, moderns i elegants, buscaràs una dutxa similar a la Pluvium solar. L’alta qualitat dels seus materials dona una gran resistència davant la intempèrie i la corrosió.

Una fabricació combinada entre fusta tropical i acer inoxidable AISI-316 satinat, que incorpora un dipòsit d’alumini de 30 litres i un ruixador orientable i amb sistema anticalç.
Un disseny distingit i exclusiu que pots acabar de completar amb un plat de dutxa de la sèrie Pluvium.

La utilitat que li donaràs

Si el que vols és una dutxa que destaqui per damunt d’altres racons del jardí, buscaràs un model com la colorida dutxa solar Cobra. Si, per altra banda, busques una dutxa que faci la seva funció i prou, l’Angel solar serà una de les opcions més importants. I si, definitivament, el que vols és destacar i mantenir el disseny modern i luxós de la teva piscina, la Pluvium solar serà la teva millor amiga.

Al cap i a la fi, el que triarà quina dutxa vol ets tu. La necessitat, i sobretot, la utilitat que li vulguis donar, serà la que t’ajudarà a saber quina dutxa queda millor. Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la teva disposició.

Equip tècnic d’Espai Piscines Graf