Blog

Quina és la millor dutxa per la meva piscina?

Tenir una piscina a casa és un luxe que molts somiem, però per mantenir aquest espai en condicions òptimes, cal tenir en compte diversos factors. Un dels elements més importants, i sovint passat per alt, és la instal·lació d’una dutxa per a la piscina. A continuació, explorarem els diferents tipus de dutxes disponibles al mercat, les seves característiques i avantatges, perquè puguis triar la millor dutxa per al teu oasi aquàtic.

La importància de triar la millor dutxa per la piscina

Abans de submergir-nos en les diferents opcions, és essencial entendre perquè és tan important instal·lar una dutxa al costat de la piscina. Les dutxes no només són un accessori de piscina útil per eliminar els contaminants de la pell abans de banyar-se, sinó que també ajuden a esbandir el clor residual després de sortir de l’aigua. Això és clau per mantenir una bona higiene i per evitar la irritació de la pell i els ulls.

Tipus de dutxes per a piscines

El mercat ofereix una àmplia varietat de dutxes per a piscines, cadascuna amb característiques específiques que les fan ideals per a diferents necessitats i preferències. A continuació, et presentem els tipus més comuns perquè puguis triar la millor dutxa pel teu cas:

Dutxes fixes o portàtils

 • Dutxes portàtils: Aquestes dutxes són extremadament fàcils d’instal·lar i de moure. Es poden col·locar en qualsevol lloc del jardí o de la zona de la piscina i guardar-se quan no es necessitin, ocupant molt poc espai. Són una opció ideal per a aquells que busquen flexibilitat i comoditat.
 • Dutxes fixes: Aquestes dutxes requereixen una instal·lació més permanent, sovint incloent treballs de fontaneria per assegurar un bon drenatge de l’aigua. Tot i que la inversió inicial és més alta, les dutxes fixes ofereixen una durabilitat superior i un disseny integrat que pot millorar l’aspecte del teu espai exterior.

Dutxes solars

Les dutxes solars són una opció respectuosa amb el medi ambient i econòmica a llarg termini, ja que utilitzen l’energia solar per escalfar l’aigua.

 • Dutxes solars amb dipòsit: Aquestes dutxes tenen un dipòsit d’aigua que s’escalfa gràcies a l’exposició al sol. Són fàcils d’instal·lar i no requereixen cap connexió elèctrica, fet que les converteix en una opció molt popular.
 • Dutxes solars amb panells solars: Aquestes dutxes inclouen panells solars que escalfen l’aigua més ràpidament que els models amb dipòsit. Són ideals per a aquells que volen assegurar-se que sempre hi hagi aigua calenta disponible.

Materials i disseny

Les dutxes per a piscines estan disponibles en una àmplia gamma de materials i dissenys, cadascun amb els seus avantatges particulars:

 • Alumini: És lleuger, resistent a la corrosió i fàcil de mantenir, fet que el converteix en una opció pràctica per a les dutxes exteriors.
 • Fusta: Les dutxes de fusta ofereixen un aspecte natural i elegant que es pot integrar perfectament en jardins i zones verdes. És important triar fusta tractada per resistir les condicions climàtiques adverses.
 • Acer inoxidable: Aquest material és conegut per la seva durabilitat i resistència a la corrosió. Les dutxes d’acer inoxidable sovint tenen un disseny modern i sofisticat, afegint un toc de luxe a qualsevol espai de piscina.

Marques recomanades

En el món de les dutxes per a piscines, algunes marques es destaquen per la seva qualitat i fiabilitat. A la nostra botiga en línia, treballem amb fabricants de renom. Aquí hi ha alguns models d’aquest accessori de piscina més destacats:

 • Dutxa solar Cobra: Amb un disseny elegant i futurista, aquesta dutxa s’integra perfectament en qualsevol terrassa o jardí. Disposa de vàlvula mescladora monomando i una aixeta rentapeus, oferint una experiència completa i confortable.
 • Dutxa solar Happy GO: De disseny compacte i gran capacitat, aquesta dutxa és ideal per a aquells que volen combinar funcionalitat i estètica. Inclou una dutxa extraïble i vàlvula mescladora monomando.
 • Dutxa solar Happy 4×4: Amb un dipòsit integrat de 44 litres, és la dutxa amb més capacitat de la gamma Formidra. Ofereix una vàlvula mescladora monomando, aixeta rentapeus i rociador orientable.

Accessoris addicionals

Per completar la instal·lació de la teva dutxa de piscina, també pots considerar altres accessoris de piscina útils:

 • Tarimes de fusta: Fabricades amb fusta de pi tractada, aquestes tarimes són antilliscants i molt resistents a les condicions meteorològiques, oferint una superfície segura i còmoda per a la zona de la dutxa.
 • Plats de dutxa: Els plats de dutxa combinats en fusta i acer inoxidable proporcionen una base sòlida i atractiva per a la dutxa, facilitant el drenatge de l’aigua i mantenint l’espai net i sec.

Conclusió

La instal·lació d’una dutxa per a la piscina no només millora la higiene i la comoditat dels banyistes, sinó que també pot augmentar el valor estètic i funcional del teu espai exterior. Amb una àmplia varietat de models, materials i dissenys disponibles, segur que trobaràs la dutxa perfecta que s’adapti a les teves necessitats i preferències.

A més, amb opcions respectuoses amb el medi ambient com les dutxes solars, pots gaudir d’una solució sostenible i econòmica.

No esperis més per millorar el teu oasi aquàtic. Visita la nostra botiga en línia i descobreix la nostra selecció de dutxes per a piscines. Amb marques de confiança estem segurs que trobaràs la dutxa ideal per al teu jardí o terrassa.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf