Blog

Quin color del vas de la teva piscina de polièster pots escollir?

Estàs iniciant un projecte per a posar piscina al jardí de casa i et falta escollir el color del vas de la teva piscina? Avui et portem tot el que necessites saber per a ser un expert en tonalitats i colors en piscines de polièster! L’estètica de la piscina i l’entorn de bany es veuran condicionats pel color que escullis, per això és important encertar amb les tonalitats i crear una zona de bany increïble!

Et portem tot el que necessites saber per escollir el color del vas de la teva piscina.

Quins factors poden determinar el color del vas de la teva piscina?

El color de l’aigua de la piscina el percebem de diferents maneres segons diversos factors. Entre ells es destaquen la profunditat de la piscina, com més volum i fonda sigui més fosca veurem l’aigua. Si ens trobem en un jardí amb vegetació al voltant de la piscina, la tendència serà en percebre els colors amb tons més verdosos. Tot el contrari passa quan la piscina es localitza envoltada d’edificis o d’un terra pavimentat. L’entorn és doncs un concepte important que hem de tenir present a l’hora de dissenyar la nostra piscina.

Per entendre l’efecte que generen els colors a la piscina és important tenir en compte que el color de l’aigua també es modifica segons la meteorologia, és a dir, si ens trobem en un dia assolellat l’aigua serà més blava i intensa, en canvi si ens trobem en un dia de núvols i tempesta el color del vas es transforma en tons foscos i apagats.

vull aquest ebook piscina de poliéster

Piscines de polièster

Les piscines de polièster Graf es guien per un procés amb una carta de qualitat estricta i rigorosa. Segueixen un procés de fabricació particular: gel coat, resina de vinilester, resina de polièster, fibres i teixits de vidre, etc. 

L’acabat gelcoat aporta un acabat llis i brillant que evita l’entrada de brutícia i facilita la posterior neteja. A més a més és un acabat d’alta qualitat que permet una major durabilitat i conservació del color i brillantor del vas. 

Pots escollir fins a 5 colors diferents del vas de la teva piscina de polièster! Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris. Cadascun dels colors transmet una sensació diferent. Es pot crear un ambient més tradicional, modern o íntim segons el color del vas i en relació amb la decoració, l’arquitectura i la localització de la piscina. 

Pots escollir fins a 5 colors del vas de la teva piscina. Blau, blau/blanc, beix, blanc i gris.

Tonalitat blava

La tonalitat blava és el color que més es repeteix en piscines tant privades com públiques. Generen una sensació d’aigua refrescant, i s’associa a la tranquil·litat i relax. Els colors foscos com el blau fosc o el negre atrauen més la calor i fan que la temperatura de l’aigua sigui superior, creant una entrada més agradable a la piscina que altres colors més reflectants.

La tonalitat blava és el color que més es repeteix en piscines tant privades com públiques.

Tonalitat blau/blanc

El color blau-blanc és una tonalitat singular i molt distingida. Transmet puresa, relax i harmonia. És una opció perfecta si es busca un efecte relaxant amb una aigua de color blau cel. Es tracta d’un dels colors més utilitzats en spas i hotels de luxe. Si t’agraden els colors clars, elegants i els banys refrescants, aquest és el teu model!

El color blau-blanc és una tonalitat singular i molt distingida.

Tonalitat beix

La tonalitat beix està formada per un color marró/groc clar i aconsegueix que l’aigua es converteixi en un to turquesa. Els colors més clars conviden a passar més temps dins de la piscina. És un color càlid i suau que genera una sensació de calma i senzillesa.

La tonalitat beix està formada per un color marró/groc clar i aconsegueix que l’aigua es converteixi en un to turquesa

Tonalitat blanca

Amb el color blanc s’aconsegueix un efecte relaxant, ja que l’aigua la percebem amb un color blau molt clar. Ens pot recordar a les platges del carib, on l’aigua és neta i transparent. Ajuda a mantenir la temperatura de l’aigua i és ideal per a zones molt assolellades. Aquesta tonalitat és una de les més elegants, no obstant caldrà seguir una cura estricta de la neteja del vas. 

Amb el color del vas de la teva piscina blanc s’aconsegueix un efecte relaxant,

Tonalitat grisa

Els tons grisos dissimulen les restes de pols que s’acomulen en el fons de la piscina. Ens recorden a un estil oceànic o el color de l’aigua d’un llac. Solem trobar aquest color a piscines d’hotels o apartaments. Si vols crear un efecte sorprenent i alhora elegant aposta per la tonalitat grisa!

Els tons grisos dissimulen les restes de pols que s’acomulen en el fons de la piscina.

Encara tens dubtes sobre quin potser el color del vas de la teva piscina? Demana pressupost sense compromís, disposem d’un equip tècnic especialitzat per orientar-te a prendre la millor decisió.

Equip Tècnic d’Espai Piscines Graf